Ζευγάρι αστέγων Ελλήνων ζουν σε παγκάκι στην Μαρίνα Γλυφάδας, χωρίς σπίτι και δουλειά

by Αντώνης Βαλμάς

Ζευγάρι αστέγων Ελλήνων: Σπίτι τους η Μαρίνα της Γλυφάδας

Ζευγάρι αστέγων Ελλήνων: Συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν σε παγκάκι. ‘Ενα παγκάκι το οποίο βρίσκεται στην πρώτη Μαρίνα από τη Γλυφάδα. Μία γυναίκα μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλά ανοικτά για την περίπτωσή τους.

Ζευγάρι αστέγων Ελλήνων ζουν σε παγκάκι στην Μαρίνα Γλυφάδας

Η ανάρτηση για τους Έλληνες άστεγους που είναι ζευγάρι

“Στην πρώτη Μαρίνα Γλυφάδας ζει ένα ζευγάρι στα παγκάκια . Τώρα με τις βροχές δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους,δεν παραπονιούνται έχουν ο ένας τον άλλο. Είναι Έλληνες, έχουν μόρφωση άλλα δεν έχουν δουλειά και σπίτι. Έχουν τέτοια αξιοπρέπεια που μου έκανε εντύπωση. Έχουν κάνει καμιά 300 αιτήσεις για δουλειά και ακόμα αφήνουν το ζευγάρι στα παγκάκια.

Είναι πολύ ευγενικοί ,πήγα κάποιο φαγητό και το διαπίστωσα. Αν θελήσετε να βοηθήσετε και καλό θα ήταν να το πράξετε διότι σήμερα αυτοί αύριο με την κατάσταση που ζούμε εμείς ίσως να είμαστε γείτονες τους στο διπλανό παγκάκι. Θα σας παρακαλούσα να μην αναφέρετε για την ανάρτηση η αξιοπρέπεια που έχουν ίσως λειτουργήσει με τρόπο που να τους κάνει να αποφεύγουν και να φοβούνται τον κόσμο. Είναι ο μόνος τρόπος που είχα μήπως βοηθηθούν από κάποιο συνάνθρωπο τους».

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε θα τους βρείτε συνήθως μετά τις 11 το βράδυ στην πρώτη Μαρίνα της Γλυφάδας αν το πράξετε μην πείτε για την ανάρτηση μου,είναι καλύτερα να βλέπουν ότι ο κόσμος νοιάστηκε πάρα να ντρέπονται και να τον φοβούνται».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα