Επίδομα 534 ευρώ: Έρχεται νέα πληρωμή σύντομα – Ποιους αφορά

by Antonis Spyropoulos

Επίδομα 534 ευρώ: Έρχεται νέα πληρωμή το Σεπτέμβριο

Επίδομα 534 ευρώ: Σύμφωνα με πηγές και πληροφορίες, έρχεται νέα πληρωμή για το επίδομα 534 ευρώ – αποζημίωση ειδικού σκοπού. Η τέταρτη κατά σειρά τον Σεπτέμβριο, για 36.715 εργαζόμενους του τουριστικού τομέα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναμένεται να πιστωθεί τους λογαριασμούς όσων έχουν υποβάλλει μονομερή υπεύθυνη δήλωση, η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 18.640.752,00 ευρώ. Δαπάνη που αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων. Καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων.

Επίδομα 534 ευρώ: Έρχεται νέα πληρωμή σύντομα - Ποιους αφορά

Αν η δήλωση αφορά όλο τον μήνα, τότε το ύψος της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ανέρχεται στο ποσό των 534 ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το insider.gr, περιθώριο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 έχουν εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις – εργοδότες κύριων ή μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή τουριστικών λεωφορείων. Και αυτό προκειμένου να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους για τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο και να εισπράξουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα