Αλλαγή σκηνικού: Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου που πρέπει να γνωρίζουν όσοι ετοιμάζονται για διακοπές

Σάκης Αρναούτογλου: Νέες προβλέψεις για τον καιρό

Νέες αλλαγές προβλέπονται στον καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά μέσο όρο σε 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Όπως όλα δείχνουν η κατάσταση θα είναι δυσκολότερη στα αστικά κέντρα, καθώς η θερμοκρασία θα είναι 1 με 2 βαθμούς υψηλότερη. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου σε πολλές περιοχές της χώρας θα παρατηρηθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου και την Τετάρτη 27 Ιουλίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο στους 37 με 38 βαθμούς, ωστόσο σημειώνεται από τον Σάκη Αρναούτογλου πως στις κλειστές πεδινές περιοχές, μακριά από τη θάλασσα στα δυτικά πεδινά, αλλά και στο κέντρο των μεγάλων πόλεων ο υδράργυρος θα δείχνει 1 με 2 βαθμούς υψηλότερα. Αντίθετα, στις ακτές, στα ορεινά και στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Όσο για το Σαββατοκύριακο (30-31/7) η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 35 έως 37 βαθμούς αντίστοιχα τις δύο ημέρες.

Μετά μπαίνει ο Αύγουστος που ξεκινάει η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα μπει με δροσιά καθώς η θερμοκρασία θα ανέρχεται στους 33 βαθμούς. Ωστόσο θα σημειωθεί εκ νέου άνοδος από την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Related posts

Μερομήνια 2024: Αποκαλύφθηκε τι καιρό θα κάνει από Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο

Έρχονται τα πάνω κάτω με τον καιρό – Οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες και την Πρωταπριλιά

Καιρός: Μην πλένεται τα αμάξια σας – Τι θα έρθει τις επόμενες ώρες