«Διαβεβαιώνω ότι μέχρι 24 Φλεβάρη»: Η πρόγνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας

Γιάννης Καλλιάνος: Έξαλλος ο μετεωρολόγος

Ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, έγινε έξαλλος για τις προγνώσεις καιρού που δείχνουν διάφορα sites ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε τι καιρό θα κάνει τη Καθαρά Δευτέρα.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος γράφει σε ανάρτησή του στο facebook:

«Αυτοί είναι μερικοί από τις δεκάδες τίτλους διαφόρων sites την Τετάρτη που μας πέρασε, στις 15 του Φλεβάρη. Κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά επικίνδυνη κακοκαιρία με χιόνια από τη νέα εβδομάδα. Από μεθαύριο δηλαδή.

Και επειδή πολλοί, επηρεαζόμενοι από αυτά που γράφτηκαν, με ρωτούν τις τελευταίες ημέρες, «τι θα γίνει τελικά τη νέα εβδομάδα; Θα χιονίσει πράγματι; Θα έρθουν πάλι χιόνια;»

Τους απαντώ : Όχι! Δεν θα έρθει απολύτως τίποτα απ’ όλα αυτά! Ίσα ίσα θα λάμψει ο ήλιος!

Μάλιστα, σε όλους αυτούς που επειδή το διάβασαν αναμένουν βαρυχειμωνιές με χιόνια και καταστροφές, τους διαβεβαιώνω ότι μέχρι και την άλλη Παρασκευή 24 Φλεβάρη, δηλαδή σχεδόν για ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα, θα επικρατήσει φοβερός ήλιος και θερμοκρασίες κοντά στους 19-20°C τα μεσημέρια.

Αυτή η ιστορία με τις ψευδείς ειδήσεις πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει! Διότι όλα τα sites που αναπαράγουν συνεχόμενα ανακρίβειες κάνουν κακό στον κόσμο. Ήμαρτον!

Έχει καταντήσει η επιστήμη της Μετεωρολογίας, μια επιστήμη με γυάλινες σφαίρες, ταρώ, φλυτζάνια καφέ και χειρομαντείες. Ντροπή!».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Related posts

Θα «λιώσουμε» από τη ζέστη – Έρχονται 42αρια σε αυτές τις περιοχές

«Καμπανάκι» από Αρναούτογλου για τον καιρό: Σε αυτές τις 10 περιοχές θα ρίξει «καρέκλες»

«Καμπανάκι» από Αρναούτογλου για τον καιρό: Σε αυτές τις 10 περιοχές θα ρίξει «καρέκλες»