Έκτακτο δελτίο καιρού: Που έρχονται σκληρές καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη 5/8

by Newsroom i-diakopes.gr
Έκτακτο δελτίο καιρού: Που έρχονται σκληρές καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη 5/8

Έκτακτο δελτίο καιρού: Δείτε τι καιρό θα έχει αύριο Τετάρτη 5/8

Έκτακτο δελτίο καιρού: Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν από νωρίς το πρωί αύριο 5/8 στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Έκτακτο δελτίο καιρού: Που έρχονται σκληρές καταιγίδες και χαλάζι την Τετάρτη 5/8

Την Πέμπτη τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά.

Όπως αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (09-08-2020) κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τις Σποράδες.

Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνια η απολογία της Γάκα – Τι ισχυρίστηκε – Πήρε σειρά ο Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

Προτεινόμενα