Επιδείνωση του καιρού: Χαλάει και πάλι ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Δείτε σε ποιες περιοχές

Επιδείνωση του καιρού: Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες σε περιοχές της χώρας

Επιδείνωση του καιρού: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Εταιρία πριν λίγη ώρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, διαδοχιακά χαμηλά βαρομετρικά θα επιδεινώσουν τον καιρό στη χώρα τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, η πρώτη επιδείνωση θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου 23/1 από τα δυτικά. Θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις.

Αναλυτικότερα, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και το βράδυ στη Δυτική Πελοπόννησο. Η εξασθένιση των φαινομένων θα επέλθει τις πρωινές ώρες της Κυριακής 24/1.

Από το απόγευμα της Κυριακής 24/1, θα εκδηλωθούν και πάλι βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25/1.

Όσο για τους θυελλώδεις ανέμους, θα εμφανιστούν το Σάββατο 23/1 και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 25/1. Οι άνεμοι θα πνέουν 7 με 8 μποφόρ και πιθανώς το Σάββατο να φτάσουν τα 9 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο.

Επιδείνωση του καιρού: Χαλάει και πάλι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός θα επιδεινωθεί για δεύτερη φορά από την Τρίτη 26 Ιανουαρίου

Θα υπάρξει και δεύτερη επιδείνωση για τον καιρό από την Τρίτη 26/1. Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και βαθμιαία σε χαμηλότερο υψόμετρο της βόρειας χώρας. Η θεμοκρασία θα πέσει αισθητά και οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα