«Καύσωνας κόλαση 45 βαθμών»: Τρελές θερμοκρασίες για πάνω από 10 μέρες – Που και ποτέ θα χτυπήσουν

by Τόνια Τζαφέρη

Καιρός: Έρχεται καύσωνας κόλαση 10 ημερών – Που θα χτυπήσει

Καιρός: Και αν νόμιζες πως το καλοκαίρι αρχίζει να φτάνει στο τέλος του, τότε κάνεις λάθος. Δεν είναι ακόμη η ώρα για αντίστροφη μέτρηση. Καθώς όχι μόνο οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες καλά κρατούν, αλλά έρχονται και ακόμη υψηλότερες.

Πιο αναλυτικά, με δυνατό καύσωνα ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει ο Ιούλιος, σύμφωνα με την πρόβλεψη του «Forecast Weather Greece».

Καιρός: Έρχεται καύσωνας κόλαση 10 ημερών - Που θα χτυπήσει

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το νέο κύμα θα έρθει στην χώρα μας από την Τρίτη και η διάρκειά του μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 10 ημέρες.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες; Αυτές μπορεί να ξεπεράσουν τους 43 βαθμούς σε κάποιες περιοχές, ενώ ίσως φτάσουν ακόμα και τους 45.

Η σχετική ανάρτηση για τον καιρό και τον καύσωνα που πλησιάζει

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: «Ισχυρό κύμα ΚΑΥΣΩΝΑ προ των πυλών στην χώρα μας. Aπό την Τρίτη 27 Ιουλίου με διάρκεια από 6 έως 10 ημερών. Σε περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδος και του κέντρο δυτικού κορμού της χώρας η μέγιστες φαίνεται, με τα τωρινά στοιχεία πως θα ξεπεράσουν τους 40 με 43 βαθμούς. Τοπικά ευαίσθητες περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδος, ίσως φτάσουν και τους 45 βαθμούς».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα