Καιρός: «Νέα χιόνια στην Αττική – Από 25η Μαρτίου …» – Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την ψυχρή εισβολή

by Εύα Ζαχαριάδη

Καιρός: Προειδοποίηση για χιόνια και τσουχτερό κρύο

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, προχώρησε σε μια νέα προειδοποίηση για τον καιρό που θα κάνει τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, θα συνέχισει το τσουχτερό κρύο να μας ταλαιπωρεί ωστόσο η ψυχρή εισβολή πλησιάζει προς το τέλος της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, το κύμα κακοκαιρίας θα «χτυπήσει» την χώρα κυρίως στα ανατολικά και τα νότια με πολύ κρύο, χιόνι και χιονόνερο ανάλογα με την περιοχή, με το σύστημα από το Βόρειο Αιγαίο να επηρεάζει και την Αττική, με το χειμωνιάτικο σκηνικό να συνεχίζεται.

Καιρός: «Νέα χιόνια στην Αττική – Από 25η Μαρτίου …» – Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την ψυχρή εισβολή

Απο κρύο και χιόνια σε λιακάδα και ανοιξιάτικο καιρό

Στο Λεκανοπέδιο, δηλαδή, θα δούμε πολλές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, όπως την Πεντέλη, τον Διόνυσο, την Ιπποκράτειο Πολιτεία, τον Υμηττό και ορισμένες ακόμη τέτοιες περιοχές, αν και δε θα ισχύει για τα πιο πεδινά τμήματα, όπου θα δούμε μόνο βροχές.

Από την Πέμπτη (24/3), όμως, καθώς και την 25η Μαρτίου, η θερμοκρασία θα ανέβει και ο ήλιος θα κυριαρχήσει, με τον υδράργυρο μάλιστα να ανεβαίνει και στους 22 βαθμούς, περίπου 10 δηλαδή παραπάνω από μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν