Καιρός Τσικνοπέμπτη: Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη – Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός Τσικνοπέμπτη: Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη – Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός Τσικνοπέμπτη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Καιρός Τσικνοπέμπτη: Μπορεί την επόμενη Πέμπτη 4 Μαρτίου να είναι η περίφημη Τσικνοπέμπτη. Ωστόσο φέτος δεν θα τη γιορτάσουμε όπως όλες τις χρονιές σε κάποια ταβέρνα ή εστιατόριο. Ή ακόμα και στο σπίτι με φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κα. Παγώνη αυτή η Τσικνοπέμπτη θα είναι διαφορετική αφού «Στο μπαλκόνι μπορείτε να ψήσετε. Θα μιλάτε και με τους διπλανούς σας και όλα θα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι μια οικογένεια μπορεί να ψήσει και να περάσει ωραία. Επειδή ακόμα έχουμε 1700 και κρούσματα, καλό θα ήταν να είμαστε προσεχτικοί. Μπορούμε να ψήσουμε και να περάσουμε καλά ως οικογένειες. Κάποιοι άνθρωποι επί ένα χρόνο δεν έχουν κάνει τίποτα, οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό».

Αντίστοιχη βέβαια θα είναι και η κατάσταση την Καθαρά Δευτέρα αφού «Δεν θα πετάξουμε χαρταετό. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, δεν μπορούμε να βγούμε όλοι έξω και να δημιουργηθεί συνωστισμός».

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στις 4 Μαρτίου. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ειδικά στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Ενώ στα υπόλοιπα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Καιρός Τσικνοπέμπτη: Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη – Αναλυτικά η πρόγνωση

Προτεινόμενα