Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του φαινομένου με χαλαζόπτωση στη Φλώρινα – Τι θα ακολουθήσει

Καιρός 18/7: Από τη Φλώρινα ξεκίνησε το φαινόμενο της χαλαζόπτωσης των ημερών

Καιρός 18/7: Το μεσημέρι της Κυριακής, έντονη χαλαζόπτωση έπληξε την περιοχή της Φλώρινας. Το απίστευτο, για την εποχή, καιρικό φαινόμενο έκανε την εμφάνιση του και μετέτρεψε τους δρόμους της πόλης σε ποτάμια, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Η χαλαζόπτωση κράτησε πάνω από 15 λεπτά. Έπληξε για άλλη μια φορά τις καλλιέργειες, δίνοντας τη χαριστική βολή, όπως λένε οι αγρότες, στην αγροτική παραγωγή της περιοχής.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σήμερα και αύριο (19/7). Βροχές και ισχυρές καταιγίδες, θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Όλα αυτά σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, ενώ αύριο μέχρι τις απογευματινές ώρες, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Καιρός 18/7: Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

«Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σήμερα Κυριακή (18-07-2021) και αύριο Δευτέρα (19-07-2021) με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

1. Σήμερα Κυριακή, την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

2. Αύριο Δευτέρα, μέχρι τις απογευματινές ώρες τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Related posts

Έρχεται αυτό που κανείς δεν ήθελε: Δυστυχώς κακά μαντάτα για τον καιρό το Πάσχα,η πρόγνωση που όλοι φοβόμασταν

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

«Ξαφνıάστηκαν» οι μετεωρολόγοι με τον καιρό: «Αuτό που έρχεται από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά»