Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου; Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε αναλυτική πρόγνωση

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόβλεψη του καιρού για την 25η Μαρτίου

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι η Ελλάδα να γιορτάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου και μάλιστα ενόψει της εορτής αρκετός κόσμος αναρωτάται με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις. Ο Σάκης Αρναουτογλου με τη σειρά του έδωσε αναλυτική πρόγνωση ξεχωριστά για Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και για όλη την Ελλάδα, ενώ ενημέρωσε το κοινό και για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας.

Μπόρες και τοπικά έντονες καταιγίδες αναμένονται στη Μακεδονία και αρκετές περιοχές της Θράκη τη νύχτα της Τρίτης, ενώ η αστάθεια είναι πιθανό να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Συννεφιές και μπόρες σε περιοχές της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας αναμένονται και για την Τετάρτη, όπως ανέφερε στο Δελτίο Καιρού της ΕΡΤ3 ο Σάκης Αρναούτογλου.

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου; Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε αναλυτική πρόγνωση

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το επόμενο 24ωρο σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, ενώ στο Αιγαίο αλλά και την δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις, στα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σε ό,τι αφορά την Αττική ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ προβλέπει συννεφιές από το πρωί, οι οποίες θα πυκνώνουν όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα με τον καιρό να καθίσταται άστατος, ενώ θα εκδηλωθούν διάσπαρτες μπόρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι στην πρωτεύουσα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το ξημέρωμα της Τετάρτης ο καιρός θα είναι άστατος, ενώ μεταξύ πρωινών και προμεσημβρινών ωρών ο καιρός θα ανοίξει και μέχρι το βράδυ οι μπόρες ή και καταιγίδες θα έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν. Οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρα βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου

Σε ό,τι αφορά την πρώτη πρόβλεψη για το Σάββατο της 25ης Μαρτίου, φαίνεται ότι οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν με καλοκαιρία και μόνο κάποιες αραιές συννεφιές.

Από Δευτέρα όμως θα έχουμε μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo