Μερομήνια 2022: Τι “περίεργο” βλέπουν μέσα στο επόμενο 2μηνο για τη χώρα μας

Μερομήνια 2022: Πως θα είναι ο καιρός για το Πάσχα

Η μέθοδος των “Μερομηνίων” υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και ήταν ανέκαθεν ένας τρόπος πρόβλεψης καιρού, χωρίς όμως σύγχρονους δορυφόρους όπως σήμερα… Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι η μέθοδος τελικά, είναι όντως αποτελεσματική αφού όντως “πέφτει μέσα”.

Τα Μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού!

Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Σύμφωνα με όσα «προβλέπουν», από 21 έως 31 Μαρτίου θα υπάρχουν διαστήματα κακοκαιρίας. Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται και από 1 έως 5 Απριλίου. Τα φαινόμενα γίνονται πιο ήπια από 6 έως 13 Απριλίου που ο καιρός θα είναι βροχερός, όπως επίσης και για το διάστημα από 14 έως 20 του μήνα.

Εάν επαληθευτούν τα Μερομήνια μάλλον Πάσχα θα κάνουμε με άσχημο καιρό

Εάν επαληθευτούν τα Μερομήνια μάλλον Πάσχα θα κάνουμε με άσχημο καιρό, καθώς από 21 έως 30 Απριλίου, μέσα στο Πάσχα δηλαδή, όλα δείχνουν κακοκαιρία (γκρίζα σύννεφα από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά και δυτικά προς νότο και ανατολικά προς δυτικά).

Ο Μάιος μπαίνει με κακοκαιρία, μπουρίνια και καταιγίδες το διάστημα από 1 έως 5 του μήνα. Ο καιρός καλυτερεύει από 6 έως 20, αλλά ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, δηλαδή από 21 Μαΐου έως 31 του μήνα, προβλέπονται βροχές και ισχυροί άνεμοι.

Related posts

«Καταφθάνει στη χώρα μας…»: Ισχυρή προειδοποίηση από Κλέαρχο Μαρουσάκη – Έρχεται αυτό που κανείς δεν περίμενε

Κατέφθασε στην Ελλάδα η κακοκαιρία Emil – Που θα “ορμήξουν” ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Καιρός: Έρχεται πολικό κύμα – Πότε θα πλήξει την Ελλάδα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη