Όσα βλέπουν οι μετεωρολόγοι για το Πάσχα 2023: Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και θα ψήσουμε τον οβελία

ΠΠρόγνωση καιρού: Ποια είναι τα καιρικά φαινόμενα που θα παρατηρηθούν το Πάσχα 2023

Τελευταία ημέρα της κακοκαιρίας “ILINA” και σιγά σιγά δείχνει να εξασθενεί καθώς τα κύρια χτυπήματά της ήταν χθες Δευτέρα και οι μετεωρολόγοι εμάς αρχίζουν ήδη να ψάχνουν με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα φέτος.

Το Πάσχα φέτος πέφτει αρκετά νωρίς και μάλιστα είναι σε λιγότερο από 2 εβδομάδες καθώς η Κυριακή του Πάσχα είναι στις 16 Απριλίου. Η ακριβής πρόγνωση του καιρού δεν είναι ακόμα εφικτή με ακρίβεια καθώς απέχουμε 13 μέρες οπότε θα στηριχτούμε στις πρώτες εκτιμήσεις και μέρα με την μέρα θα έχουμε ασφαλέστερα δεδομένα και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς.

Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα

Οι πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για άστατο σκηνικό του καιρού τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδος, ενώ από την Μεγάλη Πέμπτη και μετά αναμένουμε αισθητή βελτίωση ειδικά όσο θα πλησιάζουμε προς την Κυριακή του Πάσχα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος κάνει λόγο για καιρό που δεν θα θυμίζει και πολύ Άνοιξη ειδικά για τις πρώτες μέρες της Μ. Εβδομάδας και με θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τα μοντέλα του καιρού. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν θα είναι ζεστή»

Τάσος Αρνιακός: «Είμαστε πάρα πολύ μακριά ακόμα» για προγνώσεις

Και ο Τάσος Αρνιακός δείχνει να συμφωνεί με τα παραπάνω μοντέλα. Όπως αναφέρει μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα έχουμε άστατο καιρό με τοπικές βροχές και μπόρες, ωστόσο από Μεγάλη Παρασκευή και Σαββατοκύριακο του Πάσχα φαίνεται ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται. «είμαστε πάρα πολύ μακριά ακόμα» για προγνώσεις όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και ο δημοφιλής μετεωρολόγος του Open κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει για άστατες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας ωστόσο συμφωνεί και αυτός με την σειρά του πως από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα οι καιρικές συνθήκες δείχνουν να είναι σχετικά καλύτερες.

Related posts

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες: Η κόρη της Υρώς Μανέ, Φαίδρα Νταϊόγλου έχει ταλέντο και είναι σαν μούσα οίκου μόδας

Καιρός Πάσχα: Άστατο το σκηνικό, σε ποιες περιοχές θα σουβλίσουν με βροχές και που με ήλιο

Το πέταξε το κόκκινο κανάτι: Ο Αλέξης Τσίπρας στο έθιμο των Μπότηδων στην Κέρκυρα

Προειδοποιήση από τον Θοδωρή Κολυδά: Έρχονται βροχές – Η πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Επιδείνωση του καιρού την Μεγάλη Εβδομάδα: Αλλάζει το σκηνικό με χιόνια και καταιγίδες, που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Δεν αρκούν 40 μέρες για να καθαρίσει μια ψυχή: «Αντί να νηστέψετε από κρέας, τυρί ή λάδι νηστέψτε από την κακία και το ψέμα»

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ποιοι είναι οι λόγοι που η γιορτή του Αγίου Γεωργίου είναι κινητή

«Πάει» το διήμερο: Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για Κυριακή των Βαΐων με βροχές και χιόνια στα ορεινά

Προειδοποίηση από τον Μαρουσάκη: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα – Έρχεται κρύο και λασποβροχές