Πως θα κυμανθεί ο καιρός για μετά τον 15 Αύγουστο: Έρχεται έντονη ζέστη, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόβλεψη καιρού: Πως θα είναι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός μετά τις 15 Αυγούστου

Μπορεί ο καιρός να αλλάζει και να έρχεται πτώση τις επόμενες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για μετά τον 15 Αύγουστο, έρχεται καύσωνας.

Περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια του καιρού τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Όπως υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυρίως από τις 18 του μηνός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κύμα έντονης ζέστης «ψιθυρίζουν» τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου.

Παράλληλα, ο Σάκης Αρναούτογλου, παρουσίασε τις θερμοκρασίες μέχρι και τις 19 Αυγούστου στην Ελλάδα. Όπως διευκρινίζει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, αλλά και στη νότια Κρήτη υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Αναλυτικά η πρόβλεψη καιρού του Σάκη Αρναούτογλου για μετά τον Δεκαπενταύγουστο:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι! Αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες θα καταστεί ο καιρός στα ηπειρωτικά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 3 έως και 4 βαθμών, από την ερχόμενη Πέμπτη 11/8 και μέχρι περίπου την Κυριακή 14/8 ενώ ανήμερα του 15Αύγουστου η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά!!!

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυρίως από τις 18 του μηνός! Κύμα έντονης όμως ζέστης ψιθυρίζουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου».

Related posts

«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια: Ολική ανατροπή, δεν θα πετάξουμε χαρταετό – Έτσι θα είναι ο καιρός Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου

Τρισευτυχισμένοι οι Έλληνες – Αυτό είναι το ποσό του επιδόματος για το Πάσχα

Τριήμερα στον πάγο από τα Μερομήνια: «Κλείδωσαν» τον καιρό για Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου