Πρόγνωση καιρού Αρναούτογλου: Νέο κύμα βροχών θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες

Πρόγνωση καιρού Αρναούτογλου: Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, βροχές αναμένονται εκ νέου σε περιοχές της Ελλάδας

Πρόγνωση καιρού Αρναούτογλου: Η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας, ειδικά το Νέο Ηράκλειο, δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ωστόσο, φαίνεται πως ο καιρός θα αλλάξει ξανά και τις επόμενες μέρες αναμένονται βροχές σε διάφορες περιοχές στη χώρα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Σάκη Αρναούτογλου, από το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν βροχές και μπόρες στο ανατολικό Αιγαίο. Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, οι βροχές θα επεκταθούν στα βορειοδυτικά και θα υπάρξουν βροχές στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Θεσσαλία και στη βόρεια -βορειοδυτική Στερεά.

Πρόγνωση καιρού Αρναούτογλου: Βροχές τις επόμενες μέρες στη χώρα
Πρόγνωση καιρού Αρναούτογλου: Βροχές τις επόμενες μέρες στη χώρα

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Την Πέμπτη θα υπάρχουν σύννεφα και τοπικές βροχοπτώσεις στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στο Θρακικό πέλαγος. Ειδικά στην Κέρκυρα, αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Παράλληλα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις βορειότερες περιοχές του Ιονίου και της Ηπείρου από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Έντονες βροχές θα πλήξουν την Κέρκυρα, τους Παξούς και την Ήπειρο, όπως ανέφερε ο κ. Αρναούτογλου. Τα φαινόμενα ωστόσο σταδιακά θα εξασθενίσουν και θα μετακινηθούν δυτικότερα. Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένονται επίσης βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ σύννεφα θα πυκνώσουν και στην Πελοπόννησο και Στερεά από το βράδυ.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Το Σάββατο οι διαταραχές στον καιρό θα μετακινηθούν στα ανατολικά και μπόρες θα εκδηλωθούν στο βορειοανατολικό κομμάτι του Αιγαίου αλλά και στις Κυκλάδες.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Εξαιτίας μίας ψυχρής εισβολής από τα Βαλκάνια, η θερμοκρασία θα πέσει και ο καιρός θα ψυχράνει στη Βόρεια Ελλάδα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα