Πρόβλεψη καιρού: Νέο κύμα κακοκαιρίας – Πότε θα χτυπήσει

Πρόβλεψη καιρού: Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας

Πρόβλεψη καιρού: Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα νέο κύμα κακοκαιρίας. Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου και αναλύει τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να φτάσουν στην χώρα μας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην ΕΡΤ3 και προειδοποίησε πως αναμένουμε νέα κακοκαιρία να χτυπήσει την Ελλάδα. Παράλληλα ενδέχεται ορισμένες περιοχές να πληγούν σφοδρά.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου δήλωσε πως «εάν επαληθευτούν τα προγνωστικά στοιχεία χθες και σήμερα, θέλουν μια επιδείνωση του καιρού από βδομάδα, κυρίως από την ερχόμενη Τρίτη προς Τετάρτη, αρχικά στη δυτική Ελλάδα με πολύ νερό σε κάποιες περιοχές».

Πρόβλεψη από τον Αρναούτογλου – Ο καιρός χαλάει με βροχές και μποφόρ

«Θα δούμε την κίνηση αυτού του βαρομετρικού, αν θα επηρεάσει όλη τη χώρα ή αν θα κινηθεί μόνο στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και σε κάποιες άλλες ηπειρωτικές περιοχές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επιπλέον, ο μετεωρολόγος είπε ότι «ευελπιστούμε να έρθουν κάποιες βροχές και στη Βόρεια Ελλάδα καθώς υπάρχει αυτή η πιθανότητα να κινηθεί λίγο πιο ανατολικά, να περάσει την Πίνδο και να δώσει κάποιες βροχές και στη βόρεια χώρα. Το παρακολουθούμε».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ για την πρόγνωση της καιρικής κατάστασης των επόμενων ημερών, ο καιρός χαλάει. Αναμένονται μποφόρ, νεφώσεις και έντονες βροχοπτώσεις τα οποία θα πλήξουν όλη την χώρα και περισσότερο κάποιες περιοχές.

Related posts

«Μαύρη» πρόβλεψη από τα Μερομήνια 2024: Το σπάνιο φαινόμενο που θα ζήσουμε – Συμβαίνει μια φορά στα 284.000 χρόνια

Ξεχάστε μπάνια και διακοπές αν κλείσατε 22 με 26: Κακά μαντάτα για τον καιρό, έτσι θα είναι εκείνη τη βδομάδα

Συναγερμός για τον καιρό στην Ελλάδα: Τι είναι το σύνδρομο «βραστού βατράχου» – Τι μας περιμένει Ιούλιο και Αύγουστο