Ραγδαία επιδείνωση καιρού: Κακοκαιρία με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς «χτυπάει» τη χώρα

Επιδείνωση καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και ισχυροί νοτιάδες

Ραγδαία επιδείνωση καιρού αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, χαλάζι, βροχές και καταιγίδες αναμένεται να «χτυπήσουν την πόρτα» της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, τα ισχυρά φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (11-03-2023).

Η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα (10/03), Παρασκευή, το απόγευμα και έως τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (11/03), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, πιθανώς χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους από νότιες- νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

Επιδείνωση καιρού: Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σήμερα Παρασκευή (10-03-2023) από τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από τις βραδινές ώρες στη δυτική και κεντρική Στερεά και κατά τόπους στη Μακεδονία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Αύριο Σάββατο (11/03), μέχρι τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική). Η κακοκαιρία θα χτυπήσει το μεσημέρι τη Θράκη, ενώ τις απογευματινές ώρες το φαινόμενο θα μεταφερθεί προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Related posts

Θερινό «τσουνάμι» από τα Μερομήνια: «10ήμερο ισχυρής κακοκαιρίας…»

Μας… τιμωρεί ο καιρός: Πρόβλεψη – σοκ από Έλληνα καθηγητή, θα… μείνετε με αυτό που θα συμβεί στη Βουλιαγμένη

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή σε λίγες ώρες – Μεγάλη προσοχή