«Το Σαββατοκύριακο στις παραλίες και από Δευτέρα έpχονται τα δúσκολα»: Φέρνει καλοκαίρι και μετέπειτα χιóνια ο Τάσος Αρνιακός

Μπορεί ο καιρός να ξεκίνησε άσχημα στην Αττική αλλά εντός της ημέρας θα φτιάξει και μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να πάμε σε ένα μίνι καλοκαίρι σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, ανέφερε πως οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές τις επόμενες μέρες και μέχρι το Σαββατοκύριακο, με την κακοκαιρία να έρχεται ξανά από Δευτέρα και να φέρνει ακόμα και χιόνια αλλά σε υψηλά υψόμετρα.

Από το Σάββατο, ο ασταθής καιρός θα υποχωρήσει και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ η Κυριακή αναμένεται να είναι ηλιόλουστη, με ανοδική τάση της θερμοκρασίας.

Ο Τάσος Αρνιακός ξεκαθάρισε πως το σκηνικό αυτό είναι φυσιολογικό για την εποχή και πρόκειται για τις λεγόμενες μπόρες του βορειά, με τον καιρό να παραμένει έτσι και για ολόκληρο τον Μάρτιο. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ιδανικό και για μπάνια στις θάλασσες για τους χειμερινούς κολυμβητές, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει ξανά στους 20 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-02-2024
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 04 έως 17 και στα νησιά από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18-02-2024
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Related posts

Τι ώρα θα ανοίξουν οι ουρανοί, νέο έκτακτο δελτίο «δείχνει» καταιγίδες στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχονται έντονες καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Δράμα: Η βροχή έσβησε τη φωτιά στο όρος Φαλακρό που έκαιγε επί 7 ημέρες