15.000 Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή στο Survivor – Έως 7.000 ευρώ το βδομαδιάτικο που θα κερδίζουν

Με το «Survivor» ευελπιστεί να ρεφάρει -όπως κάθε χρόνο εδώ και μια τουλάχιστον τριετία- ο ΣΚΑΪ για το σύνολο της σεζόν, σε μια περίοδο επαυξημένου ανταγωνισμού με τους «απέναντι» να διαθέτουν στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ιδιαιτέρως ελκυστικές προτάσεις ελληνικής μυθοπλασίας.

Το τελευταία -αρκετό- διάστημα, συχνά-πυκνά, το ημερήσιο τηλεβαρόμετρο της Nielsen διαμορφώνεται σχεδόν αποκλειστικά από επεισόδια ελληνικών σειρών, τα οποία μεταδίδονται στο «φιλέτο» της τηλεθέασης (21.00-24.00) και σαν «γαρνιτούρα» φιγουράρουν στο Top 10 τηλεπαιχνίδια τα οποία έχουν χτίσει «συνήθεια τηλεθέασης».

Σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο έχουν αναπτυχθεί ακόμα πιο συνθήκες ανταγωνισμού, συγκριτικά με τις αμέσως προηγούμενες σεζόν, ο Σκάι θα επενδύσει- εντός και εκτός εισαγωγικών- στο τοξικό ριάλιτι «Survivor». Η επιτυχία του στα συστατικά. Στους παίκτες. Οι προηγούμενες εκδόσεις- που είχαν το κοινό τους, αναμφισβήτητα- πάτησαν σε ανακυκλωμένα υλικά, σε επαγγελματίες περιφερόμενους των ριάλιτι. Ελκυστικό το «ανθρωποφαγικό» στοιχείο. Ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ παικτών με απόπειρες για ειδύλλια, φρουφρού, αρώματα, αγκαλίτσες και καρδούλες.

Τα «Survivor» τα φέρνει τα λεφτά του. Μια ματιά στη μακρά λίστα χορηγών στους τίτλους αλλά και στις εταιρικές επωνυμίες των επάθλων που έχει το ριάλιτι είναι αρκετή. Συνωστισμός και στα διαφημιστικά διαλλείματα. Για λόγους πρεστίζ συζητιέται η τηλεθέαση.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά ακριβώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη «μεγάλη εικόνα» της τηλεόρασης.

Η διαδικασία επιλογής παικτών οι οποίοι θα συνθέσουν τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διάσημων» προχωρούν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υπολογίζονται στις 15.000 προς το παρόν.

Λέγεται ότι το βδομαδιάτικο, για όποιον δηλαδή συμπληρώνει εβδομάδα παραμονής στο ριάλιτι φθάνει τις 7.000 ευρώ. Σε κάποιους έχει ήδη γίνει κρούση, όπως για παράδειγμα στον γυμναστή-μοντέλο-ηθοποιό Δημήτρη Βλάχο. Άλλοι, αυτοπροτείνονται ή δηλώνουν διαθεσιμότητα, όπως μια παίκτρια του εγκεφαλικού ριάλιτι «Προδότες», η Αναστασία Τερζή, αλλά και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η παραγωγή θέλει -υποστηρίζεται- να διαφοροποιηθεί στην έκτη εκδοχή του ριάλιτι και να έχει «φρέσκα» πρόσωπα, αλλά ακόμα και από το κανάλι επιβεβαιώνεται -μέσω εκπομπών του- ότι είναι πολύ πιθανόν να επιλεγούν παίκτες που είχαν πάρει μέρος σε προηγούμενα «Survivor». Λέγεται ότι έχουν διερευνηθεί και βρίσκονται σε συζητήσεις οι Άρης Σοϊλέδης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σοφιάνα Αβραμάκη.

Related posts

Μαρία Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου – «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι…»

Δίδαξε στυλ, με πανωφόρι όνειρο: Τράβηξε τα βλέμματα η Ευγενία Μανωλίδου, σαν γαλαζοαίματη στο κέντρο της Αθήνας