3χρονο αγοράκι με προβλήματα όρασης βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

by Τόνια Τζαφέρη
3χρονο αγοράκι με προβλήματα όρασης βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

Η συγκινητική ιστορία ζωής του Jaxon Emberton

Μπορεί η ζωή για πολλούς να ξεκινά πολύ δύσκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Ο 3χρονος Jaxon Emberton όταν ήταν μόλις 11 ημερών έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο μικρούλης έχει 5 διαφορετικά καρδιακά προβλήματα και πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο και δυστυχώς, μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μπορούσε να δει… πέρα απ’ τη μύτη του. Αλλά αυτό άλλαξε όμως και το χαμόγελό του ήταν τεράστιο όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά τους γονείς του.

«Το όνομά μου είναι Jaxon. Έχω σύνδρομο DiGeorge και έχω κάνει 2 χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς » λέει η περιγραφή του βίντεο στο Tik Tok που ανέβασαν οι γονείς του, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει ότι ο μικρός τους δεν μπορούσε να τους δει.

Στο βιντεάκι που ανέβασαν ο Jaxon βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του. Ενώ στην αρχή φαίνεται μπερδεμένος, αμέσως χαμογελάει γλυκά στη μαμά και τον μπαμπά του. Η αντίδρασή του έγινε viral και συγκέντρωσε περισσότερες από 550.000 προβολές.

3χρονο αγοράκι με προβλήματα όρασης βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

Οι δηλώσεις των γονιών του μικρού Jaxon

Ο κύριος Emberton είπε: «Μόλις του φορέσαμε τα γυαλιά, ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές. Το να βλέπεις το πρόσωπό του να φωτίζεται επειδή έβλεπε για πρώτη φορά ήταν ό,τι καλύτερο.»

Το μικρό παιδί, που πέρασε τις πρώτες 255 ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, έπρεπε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και τον περιμένουν τουλάχιστον δύο ακόμη στο μέλλον. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στη ζωή του».

Προτεινόμενα