Άδωνις Γεωργιάδης: «Μας αγαπάει ο κόσμος, μου είπαν “άξιος, άξιος”»

by Τόνια Τζαφέρη
Άδωνις Γεωργιάδης: «Μας αγαπάει ο κόσμος, μου είπαν “άξιος, άξιος”»

Άδωνις Γεωργιάδης: Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του

Ιδιαίτερα αγαπητός στους πολίτες νιώθει πως είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης και αυτό γιατί στον δρόμο έχει την ευκαιρία να πέρνει αρκετούς χαιρετισμούς και θετικά σχόλια. Πιο αναλυτικά:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως τα στελέχη της κυβέρνησης είναι αγαπητά από τους πολίτες και είπε για έναν που του φώναξε “άξιος, άξιος».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μας αγαπάει ο κόσμος, μου είπαν “άξιος, άξιος”»

Την δική του εικόνα για την αντιμετώπιση που έχουν τα στελέχη της κυβέρνησης από τους πολίτες, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Τι ακριβώς δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την ώρα λοιπόν που ο Υπουργός Ανάπτυξης ξεκινούσε την τηλεφωνική του συζήτηση με τον δημοσιογράφο, Παναγιώτη Τζένο ακούστηκε από ένα “άξιος, άξιος”, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ήταν από έναν πολίτη που τον είδει την ώρα που περπατούσε από την Βουλή προς το Υπουργείο του.

Τότε ο δημοσιογράφος του επεσήμανε πως αυτό είναι καλό, καθώς συνήθως ακούγονται άλλα πράγματα, με τον Υπουργό να απαντά: «Α μην ακούτε αυτά που λένε στα Twitter και στα Facebook. Κυκλοφορούμε πάρα πολύ ωραία. Ο κόσμος μας αγαπάει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Προτεινόμενα