Άδωνις Γεωργιάδης: «Πάμε για αυτοδυναμία, ο κόσμος θα μας κρίνει δίκαια»

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι δηλώσεις του για τις επερχόμενες εκλογές

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ανοιχτά για τις επερχόμενες εκλογές και ομολογουμένως φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος δηλώνοντας πως “πάμε για αυτοδυναμία”.

Παρά το κύμα ακρίβειας που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, αλλά και τη δυσκολία στη διαχείριση της πανδημίας και των… καιρικών φαινομένων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών.

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε αλαζονεία. Όλα τα παρακολουθούμε, όλα μας ανησυχούν και όλα δεν μας ανησυχούν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, παίρνουμε πολιτικές αποφάσεις για να βοηθούμε τον κόσμο και να προχωρούμε μπροστά την οικονομία μας», είπε αρχικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη: “Έχουμε αντιμετωπίσει πρωτόγνωρα δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε εμείς”

Και συνέχισε: «Στο τέλος πιστεύω ο κόσμος θα μας κρίνει δίκαια. Έχουμε αντιμετωπίσει πρωτόγνωρα δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε εμείς. Η κυβέρνηση δεν ευθύνεται ούτε για το ξεκίνημα της πανδημίας, ούτε για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία».

«Παρά ταύτα, υπό τις δεδομένες συνθήκες πιστεύω ότι ο κόσμος στο τέλος θα μας κρίνει δίκαια και θα πάμε για αυτοδυναμία», κατέληξε ο υπουργός.

Related posts

Δέσποινα Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων»

Τρέμουν όλοι απέναντι του – Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ο πιο αγαπημένος παρουσιαστής

Δέσποινα Βανδή: Στο στόχαστρο των Τούρκων και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Τι συμβαίνει