Aδυνάτισε, άλλαξε χτένισμα και γέμισε τατουάζ: Έτσι είναι σήμερα η Μάρλεν του Masterchef παράτησε τη μαγειρική κι έγινε μοντέλο

Masterchef: Τι κάνει σήμερα η εκρηκτική Μάρλεν

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής το 2020 και σήμερα έχει γίνει αγνώριστη. Ο λόγος για τη Μάρλεν που εκτός από τη μαγειρική πλέον ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Ειδικότερα, η μαγείρισσα ξεχώρισε, τόσο με τον χαρακτήρα της, όσο και με τις μαγειρικές της ικανότητες και μπορεί να μην κατάφερε να να κερδίσει τον τίτλο της Masterchef, αλλά η Μάρλεν σημείωσε τη δική της πορεία στον χώρο της γαστρονομίας.

Η Μάρλεν με νέα trend συνταγή «Όλα Κάρβουνο»

Η Μάρλεν Γρυντάκη είναι 31 χρονών, κατάγεται από τα Χανιά και ζει στο Λονδίνο τα τελευταία 13 χρόνια.

Plus size μοντέλο η Μάρλεν

Ασχολείται με το plus size modeling, ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική.

Όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με μια συνταγή που έστειλε, μαθήτρια ακόμα στη σχολή μαγειρικής, κατάλαβε την κλίση της στον χώρο της γαστρονομίας.

Την αίτηση για το MasterChef 4 την έκανε με την υποστήριξη της οικογένειας και των συναδέλφων της, που πιστεύουν πολύ σε εκείνη και το μαγειρικό της ταλέντο.

Τότε, φήμες έκαναν λόγο ότι ήταν σε σχέση με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, κάτι που, τελικά, δεν ίσχυε.

Η Μάρλεν Γρυντάκη ήθελε μέσα από τον διαγωνισμό να μάθει πολλά από τον Σωτήρη Κοντιζά και επιθυμούσε να μπει στην ομάδα του και να γίνει ο Μέντοράς της.

Σήμερα, η Μάρλεν συνεχίζει να ζει στο Λονδίνο, ασχολείται με το plus size modeling, είναι σεφ, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα και εκπαιδεύεται να γίνει tattoo artist.

Έτσι είναι σήμερα η Μάρλεν

Related posts

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια