Άφησαν τα φώτα της δημοσιότητας και έγιναν καλόγριες: Οι διάσημες Ελληνίδες που παράτησαν οικογένεια και καριέρα και στράφηκαν στον μοναχισμό

Διάσημες Ελληνίδες: Όλες όσες στράφηκαν στο Θεό

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή Love it, με την Ιωάννα Μαλέσκου και με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ με διάσημες Ελληνίδες που από τα φώτα της δημοσιότητας, γύρισαν την πλάτη στα εγκόσμια και στράφηκαν στον μοναχισμό και την απόλυτη αφοσίωση στον Θεό.

Άφησαν τα φώτα της δημοσιότητας και έγιναν καλόγριες: Οι διάσημες Ελληνίδες που παράτησαν οικογένεια και καριέρα και στράφηκαν στον μοναχισμό

Διάσημες Ελληνίδες που στράφηκαν προς το δρόμο του Θεού

Ναταλία Λιονάκη

Η Ναταλία Λιονάκη γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1977 στην Αθήνα. Ενώ ήταν πετυχημένη στον χώρο της, αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στα εγκόσμια και να γίνει μοναχή. Αρχικά πήγε σε μοναστήρι στην Κρήτη. Έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και επέστρεψε και πάλι στη μοναστική ζωή μετά από ένα διάστημα. Από τον Αύγουστο του 2017 είναι μοναχή σε μοναστήρι στην Κένυα με το όνομα «Φεβρωνία».

Γεωργία Αποστόλου

Η Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1973 και απεβίωσε στις 12 Ιουνίου 2016 σε ηλικία 43 ετών. Υπήρχαν φήμες ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια και μπήκε σε μοναστήρι. Το μόνο που την ενδιέφερε λίγο καιρό πριν πεθάνει, ήταν η σχέση με την εκκλησία.

Αλεξανδριανή Σικελιανού

Η Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής την δεκαετία 1990. Ωστόσο, κάποια στιγμή παράτησε την καριέρα της, πήγε ως διοικητική υπάλληλος στα Ιεροσόλυμα και έκτοτε μένει εκεί. Φημολογείται ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια λόγω μίας ερωτικής απογοήτευσης.

Άνια Φυσσούν

Η μοναχοκόρη του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν αποφάσισε να παρατήσει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή. Με το όνομα «Πορφυρία», τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μοναστήρι στην Εύβοια.

Μαίρη Αλεξοπούλου

Η Μαίρη Αλεξοπούλου υπήρξε μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Η Μαίρη Αλεξοπούλου αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του θεού μετά από ένα τραγικό γεγονός που στιγμάτισε την οικογένεια της όταν ήταν 42χρονών.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo