Άφησε μούσια και έμεινε μισός: Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς μετά το χειρούργειο, η περιπέτεια υγείας του

Βασίλης Καρράς: Άλλος άνθρωπος ο τραγουδιστής

Πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Καράς νοσηλεύτηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην φάρμα που διατηρεί στο Κοκκκινοχώρι Καβάλας όπου και ανάρρωσε δίπλα στην οικογένεια του.

Εντελώς αλλαγμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρρράς, μετά από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. Αδυνατισμένος με λευκά μαλλιά και μούσια αποθανατίστηκε στη ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον κατάλαβαν από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του, καθώς μιλούσε με την παρέα του στο εστιατόριο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή να τους καλοδέχεται.

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτειά του, ο Βασίλης Καρράς πήγε σε ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά για να απολαύσει πιάτα με θαλασσινά και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Δείτε τη φωτογραφία που έβγαλε με τον ιδιοκτήτη

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων