Άφησε πίσω της τις κάμερες και άλλαξε ζωή: Η Αννίτα Κούλη παράτησε την υποκριτική και κάνει αυτό που αγαπάει

by Εύα Ζαχαριάδη

Αννίτα Κούλη: Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Έχει περάσει από πολλές επιτυχημένες σειρές ενώ το ταλέντο της και η ομορφιά της κέρδισαν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για την Αννίτα Κούλη που σήμερα είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Αννίτα Κούλη υπήρξε για πολλά χρόνια μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες ηθοποιούς, ξεκινώντας από το 1998 στο «Άγγιγμα Ψυχής» και φτάνοντας έως το 2019 στη σειρά «Το σόι σου», αναφορικά με την τηλεοπτική της παρουσία, εντυπωσιάζοντας για το συνδυασμό του υποκριτικού ταλέντου και την εμφάνισή της, που ήταν «εκρηκτικός» και «μαγνήτιζε» τους άνδρες.

Άφησε πίσω της τις κάμερες και άλλαξε ζωή: Η Αννίτα Κούλη παράτησε την υποκριτική και κάνει αυτό που αγαπάει

Η γνωστή ηθοποιός, που πέρασε από ένα σωρό σπουδαίες παραγωγές, όπως τα «Φτερά του έρωτα», η «10η Εντολή», οι «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», οι «Αληθινοί Έρωτες», το «Νησί», το «Ιατρικό Απόρρητο», τα «Κλεμμένα Όνειρα» και πολλές ακόμη. είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως Άννα Στίλβη. «Το Κούλη είναι το κανονικό μου επίθετο. Το Στίλβη είναι ψευδώνυμο. Όταν είχα πρωτοξεκινήσει ως ηθοποιός με έπεισαν ότι έπρεπε να αλλάξω το επίθετο μου και το έκανα. Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν ένιωθα καλά με όλο αυτό και το επανέφερα», είχε εξηγήσει η ίδια.

Αννίτα Κούλη: H νέα ζωή μακριά από την δημοσιότητα

Η ίδια, όμως, με τα χρόνια να περνούν επικεντρώθηκε στη δουλειά… πίσω από την κάμερα. Κι αυτό, γιατί πέρα από την παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός έχει συμπράξει σε τηλεοπτικά σήριαλ ως σεναριογράφος. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στην καθημερινή σειρά «Ζωή μου» ως σεναριογράφος. Ακόμη από το 2016 μέχρι το 2019 ήταν μία από τους σεναριογράφους της κωμικής σειράς «Το σόι σου», ενώ συμμετείχε σε δύο επεισόδια ως guest.

Από τότε, πάντως, έχει εξαφανιστεί πλήρως από την τηλεόραση κι έχει ουσιαστικά αφήσει την υποκριτική. Η Αννίτα Κούλη έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, βοηθώντας σε πολιτιστικές δράσεις, ενώ κάνει και διαφημιστικά. Το σώμα της παραμένει σήμερα αψεγάδιαστο, όπως και η σαγηνευτική της εμφάνιση, με την ίδια να διατηρείται πανέμορφη στα 46 της χρόνια

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo