Άφωνους μας άφησε η Αθήνα Ωναση: Τι ακριβώς έκανε μετά το διαζύγιο της με τον Αλβάρο

by Τόνια Τζαφέρη
Άφωνους μας άφησε η Αθήνα Ωναση: Τι ακριβώς έκανε μετά το διαζύγιο της με τον Αλβάρο

Αθήνα Ωναση: Τα νεότερα για την ζωή της χρυσής κληρονόμου

Ιδιαίτερα δύσκολες ήταν στιγμές για την χρυσή κληρονόμο τα τελευταία χρόνια, αφού ήρθε αντιμέτωπη με έναν πολύ έντονο και δύσκολο χωρισμό, όπου έτρεχε στην μια δικαστική διαμάχη μετά την άλλη, έχοντας απέναντι της τον άντρα που κάποτε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε.

Άφωνους μας άφησε η Αθήνα Ωναση: Τι ακριβώς έκανε μετά το διαζύγιο της με τον Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές στο πλευρό του Αλβάρο, με την ίδια να παίρνει τις αποφάσεις της, μετά το σκληρό διαζύγιο, όπου οδηγήθηκε το πρώην ζευγάρι.

Η κληρονόμος, από τον χωρισμό της και μετά, αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην προσωπική της ζωή. Από το 2016 και μετά, ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, στο Φαλκενσβάαρντ, έτσι προέκυψε και η φιλία της με τη νύφη στον γάμο της με τον Σάμι Ζέιν.

Η καθημερινότητά της περιέχει την ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας. Η επιλογή μάλιστα της συγκεκριμένη κωμόπολης έγινε επειδή εκεί μεγάλο μέρος των κατοίκων ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

Οι κινήσεις της Αθηνάς Ωνάση και το νέο ξεκίνημα στην ζωή της

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο. Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», υπογράμμισε άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Η Αθηνά Ωνάση κρατάει απόσταση και από τα social media, αφού έκλεισε τον λογαριασμό της στο instagram και επέστρεψε, μετά από καιρό, με νέο acoount, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι διαχειρίζεται η ίδια, πουλώντας παράλληλα τα πάντα στην Ελλάδα.

Άφωνους μας άφησε η Αθήνα Ωναση: Τι ακριβώς έκανε μετά το διαζύγιο της με τον Αλβάρο

Τα δημοσιεύματα για τον νέο σύντροφο της Αθηνάς Ωνάση

Καμπάνες χαρμόσυνες χτυπούν και αυτό φαίνεται πως συμβαίνει για χάρη της Αθηνάς Ωνάση, η οποία δείχνει να είναι έτοιμη να ντυθεί ξανά νυφούλα, «σπάζοντας» την κατάρα στα έξι χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Η χρυσή κληρονόμος πέρασε από το 2016 πολύ δύσκολες στιγμές.

Όλοι έφυγαν από το πλευρό της, ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε… επιεικώς σκληρός και διεκδίκησε την τεράστια της περιουσία, ενώ άπαντες την χαρακτήριζαν ως θλιμμένη πριγκίπισσα. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί μπροστά της ο έρωτας.

Αυτός αποτυπώνεται, όπως όλα δείχνουν, στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Ζόρζι, ενός ανθρώπου που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τοπς.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει.

Το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στην Φλόριντα η Αθηνά. Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος, που έχει διώξει κάθε φόβο από την ψυχή της Αθηνάς, η οποία είναι έτοιμη να εμπιστευτεί ξανά κάποιον, μετά το πολύ σκληρό της διαζύγιο. Η ίδια, εξάλλου, μοιάζει έτοιμη να δημιουργήσει και πάλι μια οικογένεια, αυτή την φορά στηριγμένη σε πολύ «γερά» θεμέλια. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, δηλαδή, συζητά ξανά το ενδεχόμενο να προσπαθήσει για ένα παιδί, πεπεισμένη πως ο Ζόρζι θα γίνει εξαιρετικός πατέρας.

Προτεινόμενα