Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπήκε στο πλατό χορεύοντας το YMCA στον αέρα – «Κόκκαλο» ο Γιώργος Παπαδάκης

by Ioanna Themistocleous
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπήκε στο πλατό χορεύοντας το YMCA στον αέρα – «Κόκκαλο» ο Γιώργος Παπαδάκης

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου φιλοξένησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του το πρωί της Πέμπτης (7/11).

Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, στο πλευρό του οποίου είχε ανοιχτά ταχθεί η ίδια το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου –όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής– ζήτησε να κάνει είσοδο με το τραγούδι YMCA, με το οποίο συνόδευσε την εκλογική του νίκη ο Αμερικανός πρόεδρος και η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος δεν δίστασε να… λικνιστεί στους ρυθμούς της μουσικής, πανηγυρίζοντας με τον τρόπο της για το αποτέλεσμα.

«Το είπατε και το κάνατε. Τόσο χαρά;» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης, παρακολουθώντας έκπληκτος το στιγμιότυπο στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Νέα εποχή, νέα μέρα! Επιτέλους εκφραζόμαστε! Επιτέλους ψήφισαν στην Αμερική τη λογική, τα αυτονόητα! Η λογική νίκησε την παράνοια, το φως νίκησε το σκοτάδι» απάντησε από την πλευρά της η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Γιατί δεν φοβάται τίποτα ο Φλώρος; Ποιος είναι ο 22χρονος που τα «έβαλε» με τον Ατζούν – Η οικογένεια, τα μελίσσια και το ατύχημα

Μόλις διέρρευσε τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Ετοιμάζεται να σοκάρει την Ελλάδα

Ασύλληπτος Καραλής στις Βρυξέλλες: Πέταξε στα 6,12 μ. και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του

Πέθανε πρόωρα στα 64 του ο καλός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Άνοιξαν τα χαρτιά τους για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια…»

Προτεινόμενα