«Αυτά είναι τα διλήμματα των εκλογών»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε προεκλογικό βίντεο στο ΤikΤok

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok με το προεκλογικό μήνυμα

Η ημερομηνία των εκλογών ανακοινώθηκε και πρόκειται να διεξαχθούν στις 21 Μαΐου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε και επίσημα την προεκλογική περίοδο και ανέβασε βίντεο στο TikTok για να μιλήσει στους νέους για τα διλήμματα των εκλογών.

Στο βίντεο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και κάνει ένα μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου την τετραετία που πέρασε, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση τήρησε τις κεντρικές της προεκλογικές δεσμεύσεις. Παράλληλα, τόνισε πως μέχρι τις εκλογές «θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας».

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός έθεσε τα διλήμματα των εκλογών, που το πρωί στο Υπουργικό προκήρυξε για τις 21 Μαΐου. «Να μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, για τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Ολα αυτά πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα», είπε χαρακτηριστικά.

Viral ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok

«Ανακοινώσαμε λοιπόν την ημερομηνία των εκλογών. Θα γίνουν την 21η Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα 4 χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Να θυμίζουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους φόρους, μειώσαμε τις εισφορές. Δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Προστατεύσαμε τα σύνορά μας, ενισχύσαμε την εθνική μας άμυνα. Ψηφιοποιήσαμε και το κράτος.

Θα μιλήσουμε, όμως, και για τα πολλά τα οποία πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Για το γεγονός ότι οι μισθοί στη χώρα μας εξακολουθούν να είναι χαμηλοί και πρέπει να ανέβουν. Οτι οι νέοι μας έχουν προβλήματα να βρουν στέγη. Να μιλήσουμε για τις αδυναμίες, οι οποίες υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο μπορεί να άντεξε παρά την πανδημία, αντιμετωπίζει όμως ακόμα μεγάλες δυσκολίες. Και κυρίως να μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, για τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Ολα αυτά πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Και αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό.

Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά. Κι αυτό θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου».

@kyriakosmitsotakis_ ✌️?? #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Related posts

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα

Η τραγική ειρωνεία για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Στάθη Χατζηλάμπρου – Πώς έγινε το τροχαίο