Αυτό το βίντεο πρέπει να δουν όλοι όσοι παραγγέλνουν με τον χιονιά

by Εύα Ζαχαριάδη
Αυτό το βίντεο πρέπει να δουν όλοι όσοι παραγγέλνουν με τον χιονιά

Το βίντεο που είναι αφιερωμένο σε όσους παραγγέλνουν μέσα στον χιονιά

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» έκανε την οδήγηση στους δρόμους extreme sport. Φανταστείτε, τι εφιάλτη ζούνε όσοι διανομείς πρέπει να πηγαίνουν παραγγελίες με τα μηχανάκια τους εν μέσω χιονιά.

Οι εγκλωβισμένοι στις οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου ήταν πολλοί, με τους οδηγούς να καταγγέλλουν την απουσία του κρατικού μηχανισμού και του επιτελικού κράτους. Ακόμα μάλιστα και σήμερα, Τρίτη (25/01), ημέρα γενικής αργίας, η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ πολλά «στενά», ειδικά σε περιοχές με πυκνή χιονόστρωση, δεν έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα να είναι απροσπέλαστα με Ι.Χ., πόσο μάλλον με μηχανάκι.

Φανταστείτε τον κίνδυνο που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι όσοι «πρέπει» να εργαστούν, κυκλοφορώντας στους δρόμους κάτω από αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Και μπορεί να σκεφτήκατε αμέσως τους ντελιβαράδες, ωστόσο δεν κάνουν το ίδιο και όσοι συνεχίζουν να παραγγέλνουν αμετανόητοι μέσα στον χιονιά.

Αυτό το βίντεο πρέπει να δουν όλοι όσοι παραγγέλνουν με τον χιονιά

Ο TikToker, Χρήστος Ράφτας που έχει γίνει συχνά viral το τελευταίο διάστημα με τα χιουμοριστικά του βίντεο, έβαλε στο στόχαστρό του αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους. Στο βίντεο παραδίδει ο ίδιος μια παραγγελία, ειρωνευόμενος φυσικά τον πελάτη πως έφτασε με ασφάλεια στο σημείο.

Το βιντέο στο Tik Tok για όσους παραγγέλνουν εν μέσω κακοκαιρίας

@xristos_raftas Εύχομαι να σας πάει τουαλέτα?❄️ #psilokatalaves #mpouketa #delivery #ellinaras #xioni ♬ original sound – Raftas

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Κριεμάδι, ο οποίος εργάζεται όντως ως διανομέας και ανέβασε βίντεο στο TikTok με τις πέντε πτώσεις (!) που είχε από το μηχανάκι του πηγαίνοντας μια παραγγελία, μίλησε στο Open, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να σταματήσει να παραγγέλνει μέσα στον χιονιά.

«Την παρέδωσα ακέραιος. Χάρη στο βίντεο υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση στα social media και υποστήριξη του κόσμου. Υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν ότι το βίντεο ήταν στημένο και δεν είμαι διανομέας» εξομολογήθηκε.

Ο διανομέας έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι η παραγγελία έγινε πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση, ενώ μόλις ξεκίνησε το κατάστημα έκλεισε. «Θεωρώ αδιανόητο συνομήλικοί μου να κάνουν παραγγελία» κατέληξε.

Προτεινόμενα