Αυτοκτονία γυμναστή: Η πρώτη απάντηση από την Γεωργία Μπίκα για την εμπλοκή της στην υπόθεση και όσα ακούστηκαν

Γεωργία Μπίκα: Πως εμπλέκεται στην αυτοκτονία του γυμναστή από την Θεσσαλονίκη

Θέση πήρε για τα όσα λέγονται γύρω από την αυτοκτονία του γυμναστή στην Θεσσαλονίκη, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία είχε κάνει μήνυση για βιασμό σε πάρτι την Πρωτοχρονιά.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση» λέει μεταξύ άλλων η Γεωργία Μπίκα, που είχε καταγγείλει τον βιασμό της την πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η φίλη της, με την οποία είχαν πάει μαζί στο πάρτι στο ξενοδοχείο τότε, είναι κόρη της πρώην συντρόφου του γυμναστή.

Η μητέρα της φίλης της Γεωργίας Μπίκα, είναι η γυναίκα που ο αυτόχειρας γυμναστής κατηγόρησε ότι του έφαγε χρήματα και εξαφανίστηκε.

«Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δε γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί» είπε η Γεωργία Μπίκα μιλώντας στο Star.

«Φυσικά και συνδέουν εμένα», πρόσθεσε. «Όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει αν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Και είμαι καθαρή, δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον, ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο τον σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια!

Περισσότερες δηλώσεις από την Γεωργία Μπίκα

Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, ότι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θέλω μόνο να ηρεμήσω, να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρονών καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνορα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Ο,τιδήποτε άλλο βγαίνει σε σάιτ και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος»!

Related posts

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό