«Αυτός ο αλήτης, τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι αυτό; ας μου κάνει αγωγή»

by Τόνια Τζαφέρη
«Αυτός ο αλήτης, τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι αυτό; ας μου κάνει αγωγή»

Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά στον αέρα για το έγκλημα στην Ανδραβίδα

Το έγκλημα στην Ανδραβίδα συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα, με την εκδικητικότητα και την μανία του δολοφόνου, ο οποίος ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια.

Έντονη ήταν η αντίδραση των παρουσιαστών του Πρωινού, μετά τη μαρτυρία συγγενούς της 37χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε, με τη Φαίη Σκορδά να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την οργή του.

«Αυτός ο αλήτης, τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι αυτό; ας μου κάνει αγωγή»

Ειδικότερα, τα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, που χάθηκε από το χέρι του 60χρονου σπιτονοικοκύρη τους, έχουν ήδη διορίσει δικηγόρο για την υπόθεση και όπως υπογράμμισε η συγγενής της 37χρονης μητέρας «θα το πάω μέχρι εκεί που δεν πάει και δεν θα σεβαστώ, γιατί ακόμα η οικογένειά του, ούτε ο ίδιος έχουν ζητήσει συγγνώμη. Πόσες κραυγές θα έβγαλε αυτό το μωρό; Τι δεν θυμόταν ο κύριος; Οι άνθρωποι έψαχναν για σπίτι απεγνωσμένα και όπου πήγαινε τους έλεγε “αν τους δεχτείτε θα σας σκοτώσω”. Το παιδί ούρλιαζε που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους γονείς του. Αντιλαμβάνεστε με τι ενοχές θα μεγαλώσει;».

Περισσότερες δηλώσεις από τον Γιώργο Λιάγκα για το φονικό στην Ανδραβίδα

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε, εξοργισμένος, «αυτός ο αλήτης, ο δολοφόνος πώς πήγε και σκότωσε ένα παιδί 18 και ένα 27 μηνών; Τι τέρας είναι αυτό; Δεν υπάρχουν τηλεοπτικοί κανόνες τώρα! Πρέπει να είσαι ανθρωπόμορφο τέρας! Τι να μη χαρακτηρίσω; Ας μου κάνει αγωγή!», ενώ η Φαίη Σκορδά δάκρυσε παρακολουθώντας το ρεπορτάζ.

Προτεινόμενα