«Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του»: Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον συζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και τον σύζυγό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε την πρώτη της ολοκληρωμένη συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της και σε λιγότερο από δύο μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική της ζωή. 

«Δεν τέλειωσα τις σπουδές μου, δεν το έχω πάρει αυτό το πτυχίο. Δεν έχω ορκιστεί. Όταν ήμουν σχολείο ήθελα στην αρχή να γίνω παιδίατρος και μετά κτηνίατρος» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Επιπλέον η παρουσιάστρια σχολίασε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και αναφέρθηκε στην άγνωστη εγχείρηση που έκανε έναν περίπου χρόνο πριν.

«Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο».


Μιλώντας για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της: «Επίσης έκανα και μια επέμβαση πέρσι, 29 Οκτωβρίου γυναικολογικής φύσεως και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Από εκείνη την περίοδο και για κάποιο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Το λέω και για γυναίκες που προσπαθούν. Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα πως θα ανακοινώσω πως θα πρέπει να λείψω. Μου είπαν πως θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο αργότερα και λέω στον Βασίλη πως αν το κάνω αργότερα δε θα μπορώ μετά να μείνω έγκυος άλλους έξι μήνες. Είπα θα γράψω πολλά επεισόδια και θα το κάνω στην αργία μου».

«Έλειψα από τη δουλειά μόνο δυο μέρες. Πόναγα πάρα πολύ, πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, φόρεσα λίγο φαρδιά ρούχα. Δε θα το ξεχάσω και δεν το μετανιώνω. Με τον Βασίλη έχουμε επέτειο τον Αύγουστο. Τώρα είμαστε μαζί λίγο πάνω από δυο χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο ήμασταν συνέχεια μαζί λόγω καραντίνας» είπε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ξεκαθάρισε: «Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του, στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω… Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι… Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του» ανέφερε. 

«Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσο για εκείνα που την κέρδισαν στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η παρουσιάστρια είπε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτό και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του