«Αγαπιέστε ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;» – H ερώτηση της Πάνια στον Λιάγκα

by Τόνια Τζαφέρη

Πριν κάποιους μήνες είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Αννίτα Πάνια. Ωστόσο αυτή η συνέντευξη δεν μπορούμε να πούμε πως πήγε και τόσο καλά αφού το κλίμα και οι ερωτήσεις που επικρατούσαν ήταν κάπως περίεργες.

Η γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια μεταξύ άλλων, κατάφερε αρκετές φορές να αντιστρέψει τους ρόλους, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους και να κάνει εκείνη ερωτήσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Νίκο Καρβέλα, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει».

Η ερώτηση της Αννίτας Πάνια προς τον Γιώργο Λιάγκα

Και προσθέτει στη συνέχεια: «Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός».

Σχετικά με το αν πρόκειται να κάνει δεύτερο γάμο, η Αννίτα Πάνια κατάφερε να αντιστρέψει τους ρόλους και έκανε η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, προκαλώντας αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, η Αννίτα είπε: «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν