«Αγαπημένε μου αντρούλη»: Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Δέσποινα Μοιραράκη: ” Ο πόνος της ψυχής μου είναι αβάσταχτος”

Βυθισμένη στην θλίψη και τον θρήνο βρίσκεται η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία έχασε από την ζωή τον σύντροφο της και έκανε μια δημόσια και εξομολογητική ανάρτηση.

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Μοιραράκη καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε τον άντρα της.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Να θυμίσουμε ότι ο ναύαρχος εν αποστρατεία, πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και στις 24 Ιουνίου κατέληξε βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

Η Δέσποινα Μοιραράκη 16 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της πραγματοποίησε στα social media μία συγκινητική ανάρτηση η οποία «ραγίζει καρδιές».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη:

Η ανάρτηση της γνωστής εμπόρου και παρουσιάστριας Δέσποινα Μοιραράκη 16 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη – Τι έγραφε;

“Αγαπημένε μου αντρούλη Γιαννάκη μου..ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος , η θλίψη μου απέραντη . Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος.

3999977

Σε αγάπησα υπερβολικά , αγάπησα Εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένεια σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κ εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω κ να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβουλευες , με πορστατευες σε ολα μου τα βηματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κ εκτιμησες τη Μοιραρακη. Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω κ να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο.

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναικα σου , για σύντροφό σου.

ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ απο μέσα μου

και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την

Έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ” έγραφε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη στην ανάρτησή της.

Related posts

Σάλος με τις νέες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι που κυκλοφόρησαν μέσα από το ξενοδοχείο στο Μάλμε

«Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα»

Δυστυχώς: «Τούμπα» τα προγνωστικά μετά την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε