«Αγαπώ τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μου»: Με φωτογραφία από το σώμα της απαντά η Φουρέιρα στη Λατινοπούλου

by Τόνια Τζαφέρη
«Αγαπώ τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μου»: Με φωτογραφία από το σώμα της απαντά η Φουρέιρα στη Λατινοπούλου

Φουρειρα προς Λατινοπούλου: Της απάντησε φωτογραφία από το σώμα της

Φουρέιρα προς Λατινοπούλου: Από την στιγμή που η βουλευτής, δημοσίευσε το βίντεο με τις απόψεις της. Έχουν προκληθεί τεράστιες αντιδράσεις και επιθέσεις προς το πρόσωπο της.

Σάλος λοιπόν έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η οποία κατέκρινε τις γυναίκες εκείνες, που ποστάρουν φωτογραφίες με αξύριστα πόδια και ραγάδες στο σώμα τους.

Συγκεκριμένα, η Λατινοπούλου αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο “Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”.

“Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν.

Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό.

Συνέχεια δημοσίευσης της Λατινοπούλου

«Αγαπώ τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μου»: Με φωτογραφία από το σώμα της απαντά η Φουρέιρα στη Λατινοπούλου

Δεν είναι. Είναι άσχημο.

Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της”.

Η δημοσίευση της Φουρέιρα προς Λατινοπούλου

Εκτός, όμως από σάλο, το βίντεο της πολιτεύτριας της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης προκάλεσε και ένα κύμα… φωτογραφιών από γυναίκες. Διάσημες και μη, που ποστάρουν τις ατέλειες, τις τρίχες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα του σώματός τους.

Μία από αυτές είναι και η Ελένη Φουρέιρα. Και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, πόσταρε και η ίδια αρετουσάριστη φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται ραγάδες στους γοφούς της.

«Αγαπώ τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μου»: Με φωτογραφία από το σώμα της απαντά η Φουρέιρα στη Λατινοπούλου

Με αυτόν τον τρόπο ήθελε και εκείνη να περάσεις στους χιλιάδες ακόλουθους της, το παρακάτω μήνυμα:

“Αγαπώ το σώμα μου. Τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα”. Με αυτόν τον τρόπο, η πασίγνωστη τραγουδίστρια συμμετέχει στο ρεύμα που θέλει να κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους. Και να μη γίνουν κοινωνοί των απόψεων της κ. Λατινοπούλου.

Προτεινόμενα