«Άγιε Βασίλη, φέρε μου έναν καλό μπαμπά»: Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου

by Τόνια Τζαφέρη

7χρονος: “Η μαμά είπε ότι είναι ώρα να πάμε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν χρειάζεται να φοβόμαστε”

Είναι μια δυστυχώς αληθινή και από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που έχουμε βρει στο διαδίκτυο και αφορά ένα αγοράκι μόλις 7 χρονών.

Όταν ο 7χρονος Blake έγραψε το καθιερωμένο γράμμα του στον Άη Βασίλη, δεν περίμενε ότι θα το διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η επιστολή του έγινε αμέσως viral και συγκίνησε τους αναγνώστες της.

Η μαμά του 7χρονου αγοριού είναι ένα ακόμα θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο άντρας της την χτύπησε τόσο πολύ που η γυναίκα πήρε τον γιο της και έφυγε. Αυτή τη στιγμή, μένουν σε ένα καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες απ’ όπου ο μικρός έγραψε στον Άη Βασίλη.

«Άγιε Βασίλη, φέρε μου έναν καλό μπαμπά»: Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου

Το γράμμα του 7 χρονου προς τον Άγιο Βασίλη

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς μου είναι τρελός. Εμείς κάναμε όλες τις δουλειές κι εκείνος έκανε πάντα ό,τι ήθελε. Η μαμά είπε ότι είναι ώρα να πάμε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Εγώ, όμως, είμαι ακόμα φοβισμένος. Δεν θέλω να μιλάω στα άλλα παιδιά. Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε κανένα από τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μου φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα και ένα ρολόι; Θέλω επίσης να μου φέρεις έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά.

Με αγάπη, Blake».

«Άγιε Βασίλη, φέρε μου έναν καλό μπαμπά»: Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν