Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Ανατρίχιασαν όλοι από το πρώτο λεπτό

by Paraskevi Nakou
Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Ανατρίχιασαν όλοι από το πρώτο λεπτό

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό, έκανε πρεμιέρα και ήδη από τα πρώτα λεπτά οι σκηνές ήταν άκρως ανατριχιαστικές.
Η σειρά ξεκίνησε με ένα γρήγορο flashback από τον πρώτο κύκλο, με την εμφάνιση του Δημήτρη Ήμελλου να έκανε το τηλεοπτικό κοινό να συγκινηθεί μιας και πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή.

Ωστόσο, ο πόνος της μητέρας του Άγιου Παΐσιου ήταν το λιθαράκι που έκανε το Χ να ανατριχιάσει ολόκληρο!

Εκείνη μιλάει στην Παναγιά για τον γιο της, Αρσένη, που πλέον έχει χειροτονηθεί ως Άγιος Παΐσιος και έχει αποφασίσει να ζει απομονωμένος.

Το γεγονός ότι δεν την αποχαιρέτησε την πλήγωσε βαθιά, την πονάει αλλά θέλει μόνο το καλό του και ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο έχοντας την βοήθεια της Παναγίας.

Η ερμηνεία της Χριστίνας Παυλίδου αποθεώθηκε και με το παραπάνω!

Δανάη Μπάρκα: Ο ξέφρενος χορός της Βίκυς Σταυροπούλου στον γάμο της κόρης της με άρωμα «Είσαι το Ταίρι Μου»

Δανάη Μπάρκα: «Λύγισαν» όλοι στον γάμο με την τρυφερή αφιέρωσή της στον Φάνη Μπότση (Βίντεο)

First Dates: Της είπε να πληρώσει όλο τον λογαριασμό και έγινε ο κακός χαμός – «Δεν φοράς παντελόνια!»

Συντάξεις: Ποιοι παίρνουν το επίδομα των 300 ευρώ – Τα νέα κριτήρια

Αυτή 33 κι αυτός…: Η διαφορά ηλικίας του Φάνη Μπότση με την Δανάη Μπάρκα είναι τέλεια

Προτεινόμενα