Άγιος Παΐσιος: Η αποκάλυψη του Προκόπη Αγαθοκλέους για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη σειρά

Άγιος Παΐσιος: Τι θα ακολουθήσει στην πολυσυζητημένη σειρά

Νέες και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αναμένονται στην νέα σειρά του mega που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πιο αναλυτικά:

Στην εκπομπή Ελένη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2 ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά, Άγιος Παΐσιος, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του στη σειρά, ενώ αποκάλυψε αν θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν για τον Άγιο Παΐσιο.

Πως θα εξελιχθεί η συνέχεια της σειράς: “Άγιος Παΐσιος: Από τα φάρασα στον ουρανό”

«Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό, ο κόσμος στρέφεται προς το μέσα του, και όταν στρέφεσαι μέσα σου, έχεις ανάγκη από βοήθεια», δήλωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Και συνέχισε: «Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν ένα αρχικό σοκ! Πιστεύω πως είναι εμμέσως αυτοσκοπός να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα».

Σχετικά με το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν στον Άγιο Παΐσιο, ο Περικλής Αγαθοκλέους αποκάλυψε: «Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος καταρχάς. Είναι στις σκέψεις ένας δεύτερος κύκλος. Ο πρώτος κύκλος φτάνει μέχρι τη στιγμή που ονομάζεται Άγιος Παΐσιος για πρώτη φορά στη Μονή Φιλοθέου»

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»