Άγιος Ταξιάρχης: Δακρύζει ασταμάτητα η εικόνα του – Συνεχείς μαρτυρίες για θαύματα

Η προσέλευση πιστών στην Εκκλησία είναι όλο κια περισσότερη

Πολλές είναι οι μαρτυρίες από πιστούς, οι οποίοι επισκέπτονται το εκκλησάκι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, στο οποίο βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη. Σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες, η εικόνα φαίνεται να ”’δακρύζει” ασταμάτητα και πλήθος πιστών, την επισκέπτονται προκειμένου να δουν και οι ίδιοι από κοντά το θαύμα.

΄΄Σήμερα ήρθαμε στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο, είδαμε την εικόνα του Ταξιάρχη και είδα ότι είχε ροζ τα μαγουλάκια του , το ένα του μάτι ήταν ανοικτό, το άλλο ήταν λίγο κλειστό αλλά κάποιες φορές άνοιγε, βοήθεια μας ο Άγιος.

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία Εκκλησία (Ιερός Ναός) αφιερωμένες στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά Ιερά Παρεκκλήσια, Εκκλησάκια και Εικονοστάσια, επίσημα και αναγνωρισμένα από την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος.

Μαρτυρία από πιστούς για την εικόνα του Αγίου Ταξιάρχη

@ekklisiaonline

#ΑρχάγγελοςΜιχαήλ #ΤαξιάρχηςΜιχαήλ #Αρχάγγελος #Ταξιάρχης #Μιχαήλ #Θαύμα #Θαύματα #Κερατέα #Εκκλησία #Ορθοδοξία #ΒοήθειάΜας #Αμήν

♬ original sound – Εκκλησία Online


Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων