Αγνώριστος ο «Μάρκος» από την «Πολυκατοικία»: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Χάρης Ασημακόπουλος

Χάρης Ασημακόπουλος: Πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Στις 13 Νοεμβρίου 1978 στην Αθήνα γεννήθηκε ο Χάρης Ασημακόπουλος και σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης».

Σε ηλικία μόλις 21 ετών έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο του στη σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα» δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Αν και βρίσκεται χρόνια μπροστά από τις κάμερες, το μεγάλο «μπαμ» το έκανε το 2008 συμμετέχοντας στη σειρά «Η Πολυκατοικία», όπου και υποδύθηκε τον Μάρκο έναν γκέι δημοσιογράφο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για τη σειρά: «Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι»

Χάρης Ασημακόπουλος: Η απόφαση να γίνει ηθοποιός και η σημερινή εμφάνιση

«Στα λευκώματα της παιδικής μου ηλικίας έγραφα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Επίσης ήμουν από το Ναύπλιο και η εκδρομή του Σαββατοκύριακου ήταν στην Επίδαυρο που με μάγευε. Η τρέλα που είχα όμως ήταν να γίνω ζωγράφος, να μπω στη σχολή Καλών Τεχνών. Τελικά μπήκα στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τελικά λίγο καιρό μετά πήγα με δύο φίλες μου στην Επίδαυρο, κοιτούσαμε τα λευκώματα και είδα ότι έλεγα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Οπότε πήρα τηλέφωνο τότε το 131 και ζήτησα τηλέφωνα από δραματικές σχολές».

Σήμερα ο ηθοποιός ασχολείται με το θέατρο αλλά και με τη ζωγραφική.

Related posts

«Κλαίει» όλη η Ελλάδα: Πέθανε ο πασίγνωστος και αγαπημένος Έλληνας σκηνοθέτης

Ντέμη Γεωργίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της

Η εποχή του Λέοντα φέρνει τα πάνω κάτω: 3 ζώδια θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα τις επόμενες μέρες