Αγνώριστος ο «Μάρκος» από την «Πολυκατοικία»: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Χάρης Ασημακόπουλος

Χάρης Ασημακόπουλος: Πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Στις 13 Νοεμβρίου 1978 στην Αθήνα γεννήθηκε ο Χάρης Ασημακόπουλος και σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης».

Σε ηλικία μόλις 21 ετών έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο του στη σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα» δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Αν και βρίσκεται χρόνια μπροστά από τις κάμερες, το μεγάλο «μπαμ» το έκανε το 2008 συμμετέχοντας στη σειρά «Η Πολυκατοικία», όπου και υποδύθηκε τον Μάρκο έναν γκέι δημοσιογράφο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για τη σειρά: «Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι»

Χάρης Ασημακόπουλος: Η απόφαση να γίνει ηθοποιός και η σημερινή εμφάνιση

«Στα λευκώματα της παιδικής μου ηλικίας έγραφα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Επίσης ήμουν από το Ναύπλιο και η εκδρομή του Σαββατοκύριακου ήταν στην Επίδαυρο που με μάγευε. Η τρέλα που είχα όμως ήταν να γίνω ζωγράφος, να μπω στη σχολή Καλών Τεχνών. Τελικά μπήκα στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τελικά λίγο καιρό μετά πήγα με δύο φίλες μου στην Επίδαυρο, κοιτούσαμε τα λευκώματα και είδα ότι έλεγα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Οπότε πήρα τηλέφωνο τότε το 131 και ζήτησα τηλέφωνα από δραματικές σχολές».

Σήμερα ο ηθοποιός ασχολείται με το θέατρο αλλά και με τη ζωγραφική.

Related posts

«Φύγε Μαρία, φύγε!»: Η Μαρία Αναστασοπούλου σηκώθηκε και έφυγε στον αέρα της τηλεόρασης, τι είπε ο Παπαδάκης

Δύσκολες στιγμές για τη Πάολα: Μεγάλη ανησυχία για την τραγουδίστρια, την χτύπησε ξαφνικά η αρρώστια

Ο Γιάννης Καλλιάνος εξομολογείται: «Όποια γυναίκα γνώριζα, έλεγα ότι θα την παντρευτώ, πόνεσα πάρα πολλές φορές στη ζωή μου»

Δύσκολες στιγμές για τον Χάρη Ασημακόπουλο μετά την «Πολυκατοικία»: Η κατάθλιψη και οι οικονομικές δυσκολίες που οδήγησαν σε πρόβλημα υγείας

Άλλος άνθρωπος με διαφορετικό μαλλί: Έτσι είναι σήμερα ο Μάρκος από την «Πολυκατοικία»

Χάρης Ασημακόπουλος: Η απόφαση να γίνει ηθοποιός, η συνεργασία με τον Παπακαλιάτη, οι θαυμαστές και ο ρόλος που τον στιγμάτισε

Χάρης Ασημακόπουλος: Η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, οι θαυμαστές, ο ρόλος που τον στιγμάτισε και η πίστη στο Θεό

Αλέξης Τσίπρας: Η απίστευτη εμφάνιση πριν από 32 χρόνια – Η σπάνια συνέντευξη του το 1990

Χάρης Ασημακόπουλος: Η σχέση με τον Παπακαλιάτη, η περσόνα που τον στιγμάτισε και οι δηλώσεις που προκάλεσαν