Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: «Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα»

by Τόνια Τζαφέρη
Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: «Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα»

Γιώργος Σουξές: Όσα αποκάλυψε για την σειρά στην οποία συμμετέχει τις Άγριες Μέλισσες

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός, μιλώντας αναλυτικά για την δίκη του εμπειρία στις “Άγριες Μέλισσες”.

«Έχω παίξει σε 55 σίριαλ στη ζωή μου, κάθισα και τα μέτρησα. Ε, λοιπόν, μόνο στις Άγριες Μέλισσες με έχουν ευχαριστήσει», είπε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: «Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα»

Για το τέλος των «Άγριων Μελισσών», μίλησε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος όπως είπε, θα κλάψει πολύ όταν έρθει η ώρα για το τελευταίο γύρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για τις Άγριες Μέλισσες

Το έχω σκεφτεί από τώρα. Θα πέσει πολύ κλάμα, θα κλάψω πάρα πολύ. Ξέρω ότι η προβολή της σειράς θα τελειώσει 5 ή 7 Ιουλίου. Τα γυρίσματα όμως θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου, σε ένα μήνα από τώρα. Τι θα γίνει άραγε στον καφενέ της Βιολέτας;»,αναρωτήθηκε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:«Αυτό το καφενείο ήταν σαν το Χορό στην αρχαία τραγωδία, εκεί σχολιάζονταν τα πάντα. Αυτή ήταν άλλωστε κι η σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου. Προσωπικά, κατάγομαι από ένα χωριό της Ηλείας από την πλευρά του πατέρα μου και από την Αρκαδία από της μάνας μου.

Στα χωριά μου, λοιπόν, υπάρχουν ακόμη αυτοί οι καφενέδες όπου σχολιάζονται τα πάντα. Όταν τους επισκέπτομαι, οι συντοπίτες μου μού λένε: “Σουξέ, για εμάς μιλάτε, εμάς δείχνετε”. Κι έχουν δίκιο Έχω παίξει σε 55 σίριαλ στη ζωή μου, κάθισα και τα μέτρησα. Ε, λοιπόν, μόνο στις Άγριες Μέλισσες με έχουν ευχαριστήσει, ιδίως στη δεύτερη καραντίνα για τη συντροφιά που κρατήσαμε στους τηλεθεατές την περίοδο του εγκλεισμού».

Γιώργος Σουξές: “Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι”

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: «Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα»

«Φέτος έπεσαν τα νούμερα. Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι. Αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο είναι πως είναι δύσκολο το θέμα, έχει ξυλοδαρμούς και βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι, επιστρέφοντας στο σπίτι τους μετά από αυτό που περνούν όλη μέρα στη ζωή τους, σου λένε ότι εγώ θέλω να χαλαρώσω λίγο» , είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο «Προύσαλης» του Διαφανίου.

Προτεινόμενα