Άγριες Μέλισσες: Η απιστία, η εγκυμοσύνη, ο χωρισμός και η επανασύνδεση – Όλες οι ανατροπές του 3ου κύκλου

by Αντώνης Βαλμάς

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Θα είναι ο κορυφαίος της σειράς

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα καστινγκ για τον τρίτο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες» προκειμένου να δούμε ποιοι θα είναι οι πέντε ήρωες που θα προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα ομάδα.

Στον τρίτο κύκλο, λοιπόν, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» θα δούμε τη Δρόσω με τον Κωνσταντή να χωρίζουν. Την ίδια ώρα, Ασημίνα και Νικηφόρος θα είναι και πάλι μαζί.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει μία απιστία μεταξύ Ουρανίας και Κυριάκου. Τέλος, η Λενιώ θα μείνει έγκυος από τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Όλα όσα θα δούμε στις οθόνες μας

Σημειώνεται ότι στην επόμενη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» θα αλλάξουν τα πάντα καθώς μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας και ο Ακύλας Μεγαρίτης, που θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας. Επιπλέον, η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», ο Δούκας και η Μυρσίνη, μετά το κακό που έχουν προκαλέσει φεύγουν οριστικά από το Διαφάνι.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές στα επεισόδια για ένα σπίτι στη Λάρισα. Ένα αρχοντικό, το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Επίσης, ο Δούκας όταν ήταν στα χωρίσματα με την Μυρσίνη μετά την απιστία της με τον Κυπραίο, την είχε απειλήσει ότι θα την στείλει εκεί.

Το Spoiler αναφέρει ότι την επόμενη σεζόν το ζευγάρι θα μείνει σε αυτό το σπίτι.

Το αρχοντικό τους στο Διαφάνι παραχωρείται στον Μεγαρίτη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

Μετακομίζει λοιπόν εκεί με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά. Θα δούμε τη σχέση του με το χουντικό καθεστώς αλλά και πώς συνδέεται ο Δούκας με όλα αυτά.

Βίντεο με όλα όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν