Άγριες Μέλισσες: Όλη η Ελλάδα πλάνταξε στο κλάμα στο καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες φινάλε: Δάκρυσε όλη Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες φινάλε: Κατάφερε να κερδίσει τους δικούς της φανατικούς τηλεθεατές η σειρά. Άφησε το δικό της στίγμα και σίγουρα πέρασε και άγγιξε το ελληνικό κοινό. Σειρά εποχής με πολλές ανατροπές και εξελίξεις, κατάφερνε κάθε βράδυ να έχει τους δέκτες. Αφοσιωμένους στην οθόνη.

Η σειρά όμως έφτασε στο τέλος της. Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης, με ένα συγκλονιστικό φινάλε που καθήλωσε τους φανατικούς της σειράς. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε και το τελευταίο επεισόδιο μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος και η καταστροφή και ο θάνατος συντάραξαν το χωριό. Με τις εξελίξεις να είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικές.

Όλοι οι ήρωες ήρθαν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους. Η μοίρα τους πλήρωσε όλους με το ίδιο νόμισμα. Ο πόνος κι η οδύνη κυριάρχησαν σε ένα ζοφερό σκηνικό στις Άγριες Μέλισσες, που όλα έμοιαζαν μάταια. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Κίτσου, Κατερίνα Διδασκάλου και Θεοφανία Παπαθωμά καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους.

Το Twitter για ακόμη μια φορά παρακολούθησε με αγωνία το επεισόδιο. Κλαίγοντας με τις τελευταίες συγκλονιστικές σκηνές και ιδιαίτερα με τη στιγμή που ο Μιλτιάδης πεθαίνει και βρίσκεται ξανά με τον γιο του.

Δες τα καλύτερα tweets για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Related posts

Τραγική εξέλιξη: Βρέθηκε τελικά νεκρός

Φωτογραφία-ντοκουμέντο 1η φορά: Λιάγκας και Αντωνά αγκαλιά μέσα στη θάλασσα

Αθηνά Οικονομάκου: Σε νέα σχέση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Αuτός είναι ο νέος κούκλος σύντροφος της