Ακόμα και με τις ατέλειες της έχει το τέλειο σώμα: Σούσουρο με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ

by Εύα Ζαχαριάδη

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακόμα πιο υπέροχη με τις ατέλειες της

Όλοι υποκλίνονται στο κορμί της Τζένιφερ Λόπεζ που στα 53 της χρόνια, μετά από μια δίδυμη κύηση είναι για να το ζηλεύεις. Ακόμα και οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς που κυκλοφόρησαν και δείχνουν το σώμα της όπως πραγματικά είναι.. και πάλι με το στόμα ανοιχτό θα μείνει κάποιος.

Είναι ένα θέμα που δεν επιδέχεται καμίας, μα καμίας, αμφισβήτησης. Συμφωνούνε όλοι- κι όταν λέμε «όλοι», αυτή η… ολότητα περιλαμβάνει άντρες, γυναίκες, νέους, γέρους, μεσήλικες, υπερήλικες, παλιμπαιδίζοντες, μικρομέγαλοι, ΟΛΟΙ.

Και, μεταξύ μας, δε θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς: ποιος τρελός εκεί έξω δεν συμφωνεί πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία θεά, με αναλογίες που μπορούν να κάνουν ακόμα και τον πιο μετριοπαθή άντρα στα χρονικά της μετριοπάθειας να χάσει τα λογικά του;

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός παρά το γεγονός πως βαδίζει στην έκτη δεκαετία της ζωής της (είναι πια 53 ετών) διαθέτει ένα κορμί από εκείνα που θα τα ζήλευαν και γυναίκες με τη μισή της ηλικία, με τους κοιλιακούς και τα πόδια της να γίνονται αντικείμενο μελέτης της… NASA προκειμένου να καταλάβουν πώς στο καλό είναι αγέραστη.

Βέβαια, κάθε σώφρων άνθρωπος καταλαβαίνει πως οι αψεγάδιαστες φωτογραφίες που ανεβάζει η Τζένιφερ Λόπεζ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα, καθώς είναι ελαφρώς επεξεργασμένες.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Το κλειδί στην προηγούμενη πρόταση, βέβαια, είναι η λέξη «ελαφρώς». Γιατί η Τζένιφερ Λόπεζ επεξεργάζεται ελάχιστα, όπως θα δείτε παρακάτω, τις (άκρως εντυπωσιακές) λήψεις της.

Γιατί το λέμε αυτό;

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες

Γιατί κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της, εκεί που οι παπαράτσι την «συνέλαβαν» και ανέβασαν, φυσικά, τις φωτό της χωρίς ίχνος επεξεργασίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει λίγη (αλλά λίγη, ιδίως για γυναίκα της ηλικίας της) κυτταρίτιδα, κάτι που την κάνει πιο γήινη και μας αναγκάζει να υποκλιθούμε ακόμα περισσότερο στο μεγαλείο της.

Πειράζει που μας αρέσει περισσότερο όπως είναι στην πραγματικότητα;

Ακόμα και με τις ατέλειες της έχει το τέλειο σώμα: Σούσουρο με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ

Ακόμα και με τις ατέλειες της έχει το τέλειο σώμα: Σούσουρο με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν