“Ακούς; Σε αγαπάμε ρε”: Συγκίνηση για τον Παντελή Παντελίδη στο πλατό του Chart Show

Παντελής Παντελίδης: Η εμφάνιση του αδερφού του που συγκίνησε

Στο Chart Show εμφανιστηκε ο αδερφος του Παντελή Παντελίδη και ερμηνευσε καποια απο τα κομμάτια του αδικοχαμένου τραγουδιστη, προκαλώντας δακρυα σε συγκινηση.

Με αφορμή το Chart Show και το επεισόδιο με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες, ο Παντελής Παντελίδης ήρθε ξανά στις μνήμες όλων. Ο τραγουδιστής που κέρδισε αμέσως το ευρύ ελληνικό κοινό, γράφοντας και μελοποιώντας τραγούδια και μοιράζοντάς τα στο YouTube,  κατέκτησε την πέμπτη θέση στο μουσικό σόου με τη Δέσποινα Βανδή.

Στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε ο μικρός αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης,που ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής. Τραγουδώντας τα αξέχαστα κομμάτια του Παντελή Παντελίδη, ο τραγουδιστής συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον Παντελίδη

«Τον αγάπησα. Είχε μια αθωότητα σε ότι έκανε και δυστυχώς έφυγε από κοντά μας στο απόγειο της επιτυχίας του», είπε η παρουσιάστρια του Chart Show, Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι συγκινημένος και περήφανος που ακούω κάθε μέρα στο ράδιο τα τραγούδια του Παντελή. Κάθε φορά που τα τραγουδάω μέσα μου κάτι σπάει», αποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.


«Τον αγαπάμε τον Παντελή. Ακούς; Σ’ αγαπάμε ρε», είπε η Δέσποινα ανεβάζοντας το βλέμμα της προς τον ουρανό. 

Και ο κόσμος του Twitter τόνισε, πόσο πολύ λείπει ο τραγουδιστής από τον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ μερικοί επισήμαναν, πόσο ταιριάζουν οι φωνές των δύο αδερφών. «Μας λείπεις ρε Παντέλο», έγραψε ένα χρήστης. «Ένα φαινόμενο ο Παντελής Παντελιδης, τι να λέμε…φαινόμενο που η ελληνική δισκογραφία δύσκολα θα ξαναβγάλει σε τέτοιο βαθμό», έγραψε ένας άλλος.

Τα tweets για την μνήμη του Παντελή Παντελίδη

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς