Αλεξία Κούβελα: Η 25χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM, που δημιούργησε το 1ο plus size πρακτορείο στην Ελλάδα

Αλεξία Κούβελα: Ένα plus size μοντέλο πέρασε πριν δύο μέρες από την οντισιόν του GNTM 5.

Η 25χρονη Αλεξία Κούβελα από τη Θεσσαλονίκη είχε ξαναδοκιμάσει πριν από τέσσερα χρόνια την τύχη της στο διαγωνισμό, φτάνοντας τότε έως τα bootcamps. Η νεαρή κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να πάρει τέσσερα «ναι» ώστε να περάσει στην επόμενη φάση.

«Έχεις star quality, έχεις μια ευγένεια που δεν είναι ταπεινή» της είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά.

Αλεξία Κούβελα: Η 25χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM, που δημιούργησε το 1ο plus size πρακτορείο στην Ελλάδα

Αλεξία Κούβελα: Πώς έγινε επιχειρηματίας στα 25 της

Η ίδια εργάζεται τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη ενώ έχει ανοίξει το δικό της πρακτορείο, το πρώτο για plus size μοντέλα, όπως λέει.

Πτυχιούχος του τμήματος δημοσιογραφίας και επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το μοντέλο από τη συμπρωτεύουσα, όπου ζει και εργάζεται σήμερα, όπως είπε στην κάμερα και στους κριτές του GNTM βρέθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι το 2019, αλλά εκείνη τη φορά δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πρόκριση, διότι όπως ανέφερε, «δεν τα είχα πάει καλά στην πασαρέλα, ήμουν και ψαρωμένη».

Πλέον, με τέσσερα χρόνια θητεία στο μόντελινγκ και με το δικό της πρακτορείο, το οποίο δημιούργησε επειδή «ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα, να θέσουμε εμείς τους κανόνες», η Αλεξία Κούβελα επέστρεψε στο ριάλιτι «ως ένα προσωπικό στοίχημα και για να δείξω και σε άλλα κορίτσια ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς μόδα».

«Δεν έχουμε μεγάλη εκπροσώπηση, για αυτό ξεκινάω και το πρακτορείο, να αρχίσουν κορίτσια να έρχονται, να κάνουμε όντως μόδα, γιατί βλέπω κάτι oversized καφτάνια και δεν νιώθω included στη μόδα» είπε ακόμη.

Δείτε εικόνες της Αλεξίας Κούβελα από το Instagram

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν