Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκλειστική φωτογραφία με παραπάνω κιλά, οι απίθανες στερήσεις και οι 300 μέρες πείνας το χρόνο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η μοναδική φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται με παραπάνω κιλά

Πολλές μαρτυρίες θέλουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη, να είχε εμμονή με τα κιλά και το σώμα της. Οι τρομερές στερήσεις και οι εξαντλητικές δίαιτες είχαν γίνει καθημερινότητα για την εθνική σταρ της Ελλάδας, με την ίδια να αφήνει τον εαυτό της να κάνει παρασπονδίες μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Από την εποχή εκείνη, όμως, δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να απεικονίζουν το κορμί της.

Η ίδια, βλέπετε, ήθελε να μείνει στο μυαλό του κοινού της όπως εκείνη ήθελε: Υπέρλαμπρη και… αδύvατη. Οι αυξομοιώσεις στο βάρος της ήταν αρκετές -κάτι που φαίνεται και από τη διαφορετική της εικόνα σε καθεμία από τις ταινίες της- όμως ακόμα και μεγαλώνοντας δεν έπαψε ποτέ να στερείται.

«Δεν έτρωγε γλυκά, δεν έτρωγε τίποτα. Πέρασε τη ζωή της με βραστό κοτόπουλο. Η κατάχρηση της χρονιάς της ήταν ένα μελομακάρονο. Και στο τέλος όταν είχα πάει και την είδα μου είπε ‘πρέπει να τρώτε. Δεν αξίζει τον κόπο’. Από τις 365 ημέρες του χρόνου, τις 300 πεινούσε», έχει πει για εκείνη ο Μάκης Δελαπόρτας.

Κάπως έτσι, η μοναδική φωτογραφία που την απεικονίζει με περισσότερα κιλά, δικαίως θεωρείται σήμερα συλλεκτική. Και πάλι, σαφώς, η Αλίκη δεν μπορεί να θεωρηθεί υπέρβαρη, καθώς μιλάμε για μια εικόνα στην οποία τη βλέπουμε απλά πιο… γήινη και μεσογειακή.

Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με παραπάνω κιλά

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκλειστική φωτογραφία με παραπάνω κιλά, οι απίθανες στερήσεις και οι 300 μέρες πείνας το χρόνο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo