Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα συγκινητικά λόγια στην μητέρα της Τζένης Καρέζη όταν έμαθε πως έχει καρκίνο

by Τόνια Τζαφέρη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι είχε πει στην μητέρα της Τζένης Καρέζη

Ήταν δυστυχώς η ασθένεια που στοίχισε την ζωή στην θρυλική ηθοποιό, ωστόσο πριν φύγει από την ζωή είχε μίλησε κάποιες φορές για τον καρκίνο, και μάλιστα είχε μιλήσει στην μητέρα της Τζένης Καρέζη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Τζένη Καρέζη. Επιπλέον, μίλησε και για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Παρόλο που οι δύο μεγάλες Ελληνίδες ηθοποιοί είχαν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους, υπήρξαν πολύ καλές φίλες. Οι δύο ηθοποιοί του Ελληνικού κινηματογράφου είχαν παρόμοια βιώματα. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα βιώματα έγιναν σχεδόν παράλληλα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα συγκινητικά λόγια στην μητέρα της Τζένης Καρέζη όταν έμαθε πως έχει καρκίνο

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας για τις δυο σταρ επισήμανε ότι η Τζένη Καρέζη φοβόταν το θάνατο. Αντίθετα, με τη Τζένη Καρέζ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πιο γενναία από εκείνη ως χαρακτήρας. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η συγκλονιστική ατάκα της Βουγιουκλάκη στη μητέρα της Τζένης

Αυτό, διότι η γνωστή ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, αποκάλυψε τη συγκλονιστική ατάκα της Βουγιουκλάκη στη μητέρα της Τζένης. Εκείνη ειπώθηκε λίγο μετά την πληροφόρηση ότι είναι άρρωστη. Η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε πως η Αλίκη είπε στη μητέρα της Τζένης «Κυρία Θεώνη, πάω να συναντήσω την Τζένη, αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα την αρρώστια της».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν