Αληθινή εξομολόγηση: «Είμαι παντρεμένη, μητέρα και ερωτευμένη με το αφεντικό μου»

Εξομολόγηση: Η απάντηση στην έκκλησή της γυναίκας για συμβουλή

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση μιας γυναίκας ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η είδηση προέρχεται ότι το Μισούρι των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, μία 40χρονη φέρεται να είναι παντρεμένη, ωστόσο δείχνει να είναι ερωτευμένη με το αφεντικό της.

«Είμαι 40 ετών, σύζυγος και μητέρα, παντρεμένη εδώ και 23 χρόνια. Δεν έχω υπάρξει ποτέ άπιστη. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ξανά έναν άλλον άντρα μέχρι τους τελευταίους μήνες. Και ξαφνικά, μπουμ!». Έτσι ξεκινά η εξομολόγηση μιας γυναίκας, η οποία ζητά τη συμβουλή της ειδικού μέσω της στήλης Dear Abby της New York Post.

Όπως εξηγεί η 40χρονη από το Μισούρι των ΗΠΑ, «συνέβη. Έχω ερωτευτεί το αφεντικό μου, τον “Τόνι”. Είναι 4 χρόνια μικρότερος από τον σύζυγό μου και είναι παντρεμένος. Όταν του είπα πώς αισθάνομαι, αρχικά σοκαρίστηκε και δεν ενδιαφερόταν και πολύ. Τώρα είχε τον χρόνο να το σκεφτεί και έχει αρχίσει να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον.

«Φοβάμαι για το τι μπορεί να συμβεί αν μου ζητήσει να βγούμε ραντεβού. Τι πρέπει να κάνω; Να βγω μαζί του; Μπορεί κάποιος να αγαπά έναν άντρα και να ερωτευτεί έναν άλλον; Είμαι τρελή για τον “Τόνι”, τόσο πολύ που μου προκαλεί πόνο. Τον σκέφτομαι συνέχεια, τον ονειρεύομαι (μου έχουν πει ότι μιλάω στον ύπνο μου). Όταν κάνω έρωτα με τον σύζυγό μου, ο “Τόνι” είναι στο μυαλό μου. Σε παρακαλώ πες μου τι να κάνω».

Η Abigail Van Buren, η οποία υπογράφει τη στήλη «Dear Abby» στη New York Post, η οποία δίνει συμβουλές στους αναγνώστες, απαντά στη γυναίκα:

«Κυρία, παίζεις με τη φωτιά. Κατάλαβε ότι αν προχωρήσεις με έναν παράνομο δεσμό με το αφεντικό σου, είναι πιθανό να καταλήξεις να πληγώσεις τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και εσύ. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του γεγονότος ο γάμος σου να αποτελέσει παρελθόν και ο “Τόνι” να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πολύ ακριβό διαζύγιο.

Είτε συνεχίσεις για χρόνια να έχεις μια αποκλειστικά σεξουαλική σχέση με τον “Τόνι” είτε εκείνος καταλάβει ότι μια σχέση με μια υπάλληλο είναι πολύ επικίνδυνη, το άτομο που πιθανότατα θα χάσει τα περισσότερα, συναισθηματικά και οικονομικά είσαι εσύ.

Αν δεν μπορείς να ανακτήσεις τη συναισθηματική σου ισορροπία, παραιτήσου από τη δουλειά σου. Αν είσαι τυχερή, ο “Τόνι” μπορεί να σου δώσει μια καλή συστατική επιστολή».

Related posts

Εξομολόγηση γυναίκας: «Προσπαθούσαμε για παιδί και ξαφνικά τον είδα γαμπρό δίπλα στην έγκυο σύζυγό του. Νοσηλεύτηκα στο Τζάνειο»

Ο Στέλιος εξομολογείται: Έκανα παιδί με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και εκείνη το φόρτωσε σε άλλον

Εξομολόγηση μητέρας: “12 χρόνια δε μπορούσαμε να κάνουμε παιδί & προσφέρθηκε ο κουμπάρος. Σκοτώθηκε σε τροχαίο και πεθαίνω κάθε μέρα”

Η ιστορία της κυρίας Ελένης: Μου βρήκαν όγκο στο οπτικό νεύρο και από τότε άλλαξα. Χαρείτε τη ζωή σας!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Άγγελος Διονυσίου: Διπλή χαρά με τον γάμο του γιου και τη βάφτιση του εγγονού του

Η συγκινητική κατάθεση ψυχής της Μαρίας Ηλιάκη: «Μάθαμε σήμερα ότι η γιαγιά μας είναι μαζί με τον Θεούλη»

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ούτε ως παιδί ούτε ως ενήλικη»

Εξομολόγηση γυναίκας: «Μπαμπά ζήτησα διαζύγιο» του είπα. «Και πολύ άργησες!» μου απάντησε

Κατάθεση ψυχής: «Δεν πήγα στον επιτάφιο, δεν έβαψα αυγά, δεν θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα»